torsdag 19. januar 2012

11 FERGER OG CA. 140 MIL


var det mellom Eidsvollsbygningen og meg. Likevel, jeg var der i en alder av 12 år. Pappa var flink sånn, han syntes datteren skulle lære...
Jeg var også i Kvikne kirke, der Bjørnstjerne Bjørnson ble døpt av faren som var prest.
Jeg fikk vannkopper og lå en uke hos "tante Marianna" på Rena - og - jeg fikk "Mormors Promenade" Anne Cath Vestly.

4 kommentarer:

 1. Herlige barndomsminner. Men sikkert kjedelig å kjøre alle de milene.
  Da jeg var 13 år var vi på vår store ferietur. Bil og campingvogn fra Toten nordover hele Norge til Nordkapp, en sving om Vardø og Kirkenes og så Finland og Sverige på returen. Glemmer ALDRI den turen. Mange timer i bil, men du verden så mye fint vi så. Har vært forelsket i Nord-Norge siden da. Men har jo aldri opplevd mørketid, og det er jeg ganske sikker på at jeg ikke liker så godt.

  SvarSlett
 2. Så flotte gamle minner, virkelig noe å ta vare på og hente frem innimellom.

  Hjertepoteten som du fikk var kjempesøt:) Det må vel bety lykke å få en sånn til middag?
  Klem og ei finfin helg til deg -nå bærer det avsted til hytta.

  SvarSlett
 3. Artig! Det der kunne like godt vaert et bilde av meg og min mor. Faktisk ikke saa veldig ulikt... Ogsaa mine foreldre dro oss land og strand rundt hver eneste sommer. Naa er jeg veldig glad for at jeg har sett Norge paa kryss og tvers.....masse minner...Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Heldige deg som fikk oppleve spennende steder på den tiden. Jeg var også med min familie på bilferier i telt på slutten av 60 og begynnelsen av 70 tallet, men aldri til slike berømte plasser. Det lengste vi strakk oss østover var Setesdal en gang. Men gode minner har jeg uansett og jeg visste jo ikke hva jeg gikk glipp av.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!