tirsdag 3. januar 2012

AKK, JA


Det har vært ei strålende og koselig jul med mye folk i huset. I morra er det striskjorta og havrelefsa igjen. Da begynner skolen, så da nytter det ikke lenger å ikle seg en joggedress og sløve foran TV. Da gjelder regelen om å åpne døren til Grønn Base og slippe inn 42 stuptrøtte elever som antakelig har et like sterkt ønske som oss om å sove leeeenge....
Jeg er i gang med vottepar nr. 2 i år, dvs. det ene paret ble påbegynt i fjor. Senere i dag skal jeg skaffe meg oversikt over antall UFOer i heimen, og jeg skal telle opp hvor mange garnnøster jeg greide å bruke opp i 2011. Jeg brukte nemlig av garnlageret!! Alle magebelter er tatt vare på og arkivert i en plastpose. 
Har allerede gått to turer i det nye året. Er det dette som kalles nyttårsforsett?
Bildet er tatt med iPhone. Jeg har lastet ned appen HIPSTAMATIC

8 kommentarer:

 1. Eg bestemte meg i fjor for å bruke opp rester/av lager for å minka den hagen... Det har blitt mang eit sokkepar, skjerf, pulsvanter m.m.,det merkelege er at restehaugen har ikkje minka - heller auka..andre sitt restegarn har hatt ein tendens til å ende opp her - og på den måten har eg kunna bidra til fleire hjelpeprosjekt med heimestrikka ting.
  Ferdig lageret er i gang med å fyllast på ny - så nå kan eg igjen ha gleden av gje til eit godt formål...

  PS mitt Bø kjem frå garden eg bur på - altså ganske så lokalt - her på Nærbø

  SvarSlett
 2. det er haugen som skal minka - ikkje hagen...

  SvarSlett
 3. Hei!! Det er en litt tøff overgang å begynne å jobbe igjen, men vanskelig å komme unna..... Så smart å samle på magebeltene til garnnøstene!! En perfekt måte å holde styr på mengden brukt garn. Der har typisk jeg ikke peiling i det hele tatt!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg også!
  Leste gjennom bloggen fine gutter du har.Jo da en driver med litt av hvert.Strikker tunika for tiden jeg og broderer bunad til svigerdatter.Men deilig at julen er over for i år.Endel sykdommer har farta forbi di siste mnd så lite tid til bloggverden.Men livet det går jo opp og ned så en får ta vare på alt det gode.Kos deg nå.....;O)

  SvarSlett
 5. Godt nyttår!
  Takk for det hyggelige innlegget i bloggen min.
  Jeg kan bare fortelle at jeg flyttet fra Oslo da jeg var seksten år opp til Alta.
  Det var litt av en overgang på mange måter. Men det viktigste for oss er kontakten med mennesker. Og menneskene er stort sett like over alt.

  Gled deg til pensjonisttilværelsen!

  SvarSlett
 6. Jeg imponeres stadig av din energi og din ryddighet! Godt nytt år til deg og dine! :-)

  SvarSlett
 7. deg og dine, skulle det stå... :-)

  SvarSlett
 8. Nytt år nye muligheter. Takk for et koselig blogg-år. Nå får vi bare hente inspirasjon hos hverandre og der vi kan finne den. Tror jeg også kan begynne med å nøste opp gamle nøster og finne brukbare bruks-områder. I vevstolen er det jo også mest gammelt som skal gjennbrukes. ;-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!