fredag 11. mars 2011

SUKK


Nå er den broderte kjøkkengardinen ferdig og kommet opp. Jeg har skiftet ut blomster og juggel i vindusposten i samme slengen. Der er alltids noe i skuffer og skap som passer inn når farger byttes ut, noe er arv eller gaver, noe er funn fra loppemarked. Litt vårlig må det være, derfor har jeg gått til anskaffelse av to perleblomster. Den ene har fått plass i en lekker boks som jeg fikk av Tove til bursdagen. Hennes nettbutikk finner du her.


Litt dårlig kvalitet ble det på dette bildet, men jeg tar det likevel med.


Den søte lille mugga fant jeg innerst i et skap etter min mor. Jeg har aldri sett den i bruk her i huset, så den kan nok være riktig gammel.


Det lille huset kjøpte vi i Paris i januar, det litt større på andre siden også.Riktig trivelig kan det bli når "sola skinner i vinduskarmen"..


en sangfugl må ha musikk med på en brodert gardin....og er veldig glad i dessert, dessverre.


Te og kaker er vel heller uvanlig i mitt ringe hjem. Kaffe og kaker derimot.... mmmm.


Detaljene må være med, og se det fine stoffet jeg har kantet med. Jeg hadde nesten ikke råd til å skjære i det, på tross av at jeg hadde en hel meter å ta av.Guuud, for et arbeid det har vært, men nå er jeg ferdig og rede til å begynne på noe nytt (ja,ja, har sikkert flere UFO'er liggende, men pytt!!

13 kommentarer:

 1. Lenge UFO, sier du, men så ble gardinen flott, da!
  Klem fra Troms, som ikke er i vårstemning i det hele tatt!

  SvarSlett
 2. Hei!! Så fint vinduet ditt ble!! Kjempesøt gardin!! Har du satt sammen stitchery-blokkene selv?? Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Kjempe fin kappe. Og så kosleg det vert i glaset ditt, med alt det blå.

  SvarSlett
 4. Resultatet ble utrolig bra! De gardinene skal du være veldig stolte av:-) Og at du tør å slå i maljer etter alt arbeidet har du min fulle beundring for..har hatt noen uhell, desverre. Ha ei fin helg, klem

  SvarSlett
 5. Hei igjen!! Jeg tenkte nesten at det var den boksen du hadde fått kloa i!! Jeg har bare sett den hos Katrine, og kjente igjen måten det er skrevet på!! Det blir veldig personlig på den måten!! Jeg har ikke kjøkkenvinduer- vi har ett tilbygg utenfor der kjøkkenet er så jeg kan ikke lage sånne spesielle kjøkkengardiner.....Heldigvis har vi hytte! Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Gardinkappa vart nydeleg og så mange fine tekstar du har sydd på stitcherya!

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg er inne og kikker hos deg sånn innimellom. Og nå må jeg bare si det: for en fantastisk gardin! Jeg kjenner vårstemninga bare ved synet av vinduet ditt! Ha ei fortreffelig helg -

  SvarSlett
 8. Godt jobba, du har nok aldri hatt finare gardin, trur no eg! Fint med mykje blått:) Ønskjer deg ei god helg.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for flotte tilbakemeldinger. Jeg er kjempefornøyd og stolt, men ingen har vært innom her og sett i virkeligheten....

  SvarSlett
 10. Takk for kommentar hos meg! Du får sagt det! :-)

  Jeg blir stum når jeg ser alt arbeidet du legger i gardiner f.eks. Tror aldri jeg hadde hatt idighet (er det et kjent ord ...?). Du er flink!
  Det blir ved mye produksjon nå når du har vinterferie, - hvis du ikke heller reiser bort?
  Kommer du en tur hitover?
  God helg!

  SvarSlett
 11. Så koselig det ble i vinduet ditt, kjempefin gardin, mye jobb med den. Klemz fra moia

  SvarSlett
 12. Åhh for ei flott gardin og for en jobb du har gjort. Kjempedyktig er du! Og det blei ikke mindre vakkert med vårblomster og stash.

  SvarSlett
 13. Litt av en gardin,kjempebra, og FOR et nydelig kjøkkenvindu du har! Her ble jeg kraftig inspirert til et-eller-annet med mitt eget vindu.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!