tirsdag 22. mars 2011

RAVGALT INDTIL KUNSTNordlenningen er kjent for å ha et frodig språk. Spesielt kommer dette til uttrykk når det gjelder været. Selv er jeg oppdratt til å moderere språkbruken noe, men jeg må innrømme at også jeg har et "hav" av uttrykk å ta av for å beskrive været. Jeg er nå møkklei av dette "mainsjitvere" med regn og snø og storm om hverandre. Jeg skryter av snøklokker i hagen, og nå er der snøklokker over alt, men likevel så melder både far og sønn Gislefoss og alle de andre værekspertene nye stormer så å si daglig. Jeg kan imidlertid meddele at akkurat nå skinner sola rett inn stuevinduene her. Det er faktisk også vindstille. Jeg har en halv time på meg for å få trykket ned en salat og et glass granateplejuice, og så skal jeg ut og øve til søndagens opptreden med KORalen.

3 kommentarer:

 1. E det ikkje et deilig språk vi har? Her e det bare så vidt æ rekk i søpla mellom elingan og snykovet, æ som hadde fått en kvadrat plen i solveggen,og på tv sa dem at en ny storm skal treffe oss imorra. Best å holde kroppen i ro så ikkje man blir truffet av løse gjenstander, som feks et flyvende tak eller søppeldunken... Ha ei fortsatt fin uke, klem

  SvarSlett
 2. Det var godt sagt av han Hamsun. Jeg har noen familiemedlemmer i min heimkommune som stundevis har et frodig og ordrikt språk. "Korr tar de det fra ...?"
  Jeg synes det fasinerende og spennende og vente på uværet som er meldt. Her er det stille før stormen? Har nettopp snakka med svigermor, og hos henne blåste det godt; - men det gjør det jo nesten alltid der ute. :-)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg endelig funnet frem til blogger som forsvant med bloglines.

  Det nordnorske været krevet nordnordske gloser. DenKviteBussen kom nesten for sent til innsjekkinga tirsdag morgen. Takket være en kombinasjon av dårlig vær og en hentetur til Sandset 03:30. I god tid før brøytemannskapene hadde fått seg første kaffetår :-)

  Høres lovende ut med snøklokker. Satser på at det er bart på sørsida når jeg kommer hjem om toogenhalv uke.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!