tirsdag 15. mars 2011

BLÅBYTUR


Sånn blir resultatet når man bare stikker lommekameraet ut av bilvinduet og knipser i fart. Jeg har jo noe så fantastisk som en funksjon på Mac'en som heter "rett opp", og det hjalp! Dette er gamle Jennestad handelssted som jeg passerer på min vei til Blåbyen. Vi har vinterferie i tre dager, og jeg fikk unna noen ærender og rakk et koselig kafebesøk med Birgit og noen runder i butikker med minstebarnet (19) på nesten 190 cm. Dette huset rommer nå kunstutstillinger og om sommeren får man kjøpt vafler og kaffe her.


I huset på bryggen er det en gammel butikk. Der inne er det mye artig å se på som vekker minner fra tidlig barndom. Noen stilbrudd er der også!!Natt til onsdag hadde vi full storm med orkan i kastene. Jeg var oppe et par ganger og telte trær i hagen. Ingen gikk tapt. Sånn så det ut da jeg kjørte på jobb dagen etter. Stormen hadde heldigvis løyet noe.

2 kommentarer:

  1. Jennestad ser veldig spennende ut, kanskje du blogger fra innsiden en annen gang :) Fine vinterbilder, men gleder meg til vårbildene begynner å dukke opp!

    SvarSlett
  2. E så fin på Jennestad! Der hadde min svigerfar sin første jobb. Det var langt fra Våtvoll til Jennestad da han starta der som 15 åring i 1952. Det er så koselig når han forteller om minner fra den perioden. Takk for at du deler dine bildeskatter :0)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!