fredag 2. oktober 2009

VW TOURANJeg er ikke særlig impulsiv, bare så det er sagt. Men nå har jeg gjort det!!

Vi fikk plutselig en frostnatt, og med nesten to mil arbeidsvei, forsto jeg fort at tiden var inne for å skaffe til veie nye vinterdekk. Jeg "stiltret meg på høye hæler" til Blåbyen etter arbeidstid i går for å kjøpe fire nye dekk med pigg! Det ble litt ventetid og det var en liten feil med forstillingen som måtte fikses. I mellomtiden holdt en ivrig bilselger meg med selskap, så da dekkene hadde kommet på, sto jeg der med nøklene til en flunkende ny VW Touran TDI Highland, kjørt 719 km.
Jeg får stadig vekk spørsmålet "ka du ska med så stor bil, du som e aleina?" (altså: fri for mann!!). Ja, si det... Kanskje jeg tar meg en Harstad-tur i høstferien? Kanskje det?

15 kommentarer:

 1. flott bil, naboen min har en slik, og ho har tre barn, så den er nok praktisk!!! Gratulerer med masse besøk:)))

  SvarSlett
 2. gratulerer med masse besøk, og ikkje minst ny bil...sekker på at det e en god følelse...nyt helga, å kjør forsiktig:)

  SvarSlett
 3. Oi! Fort gjort! I en port ....
  Gratulerer!!! Han var steikanes go', han bilsælgarn!?
  Jeg skal forresten på tur i høstferien, - båttur.

  SvarSlett
 4. Slit dein med hælsa!! Det betyr gratulere på mine hjemmlige trakter. Har hørt om de som skifta bil fordi at askebegret var fullt, men i nyere tider er det altså nye dekk som skal til for å skifte bil ;0)Søkkanes fin bil,jeg er også VW-fan. Familiebilen er Sharan og jentebilen er Golf!
  Syns det er lurt at du legger signingsferden til byen ved Vågsfjorden. Med DET bagasjerommet kan du shoppe uante mengder garn, stoffer og annet nødvendig krims krams! thi hi

  SvarSlett
 5. Så flott bil .Håper på en prøvetur med deg når jeg kommer nord.Er ikke lenge til nå.Høstklem.

  SvarSlett
 6. Og tel dæm som spør, så ska du bare hæve haka, skyte brøstkassen (brøstan) fram og si at det e no ikke aillt du fortæll...
  Slit deinn med hælsa!
  Klem!

  SvarSlett
 7. Gratulerer!

  Jeg snila meg bortover Vikeidsletta i går på glatta, og misunte de som var riktig kledd :-)

  SvarSlett
 8. Flott bil, klart du kan ha bruk for å frakte store ting, du tilliks med andre! Eg hadde planar om å reise til Tyskland og bruktimportere ein Touran, men det enda med ein franskøyrt Yaris, ikkje heilt same storleik, men eg har fått eit godt forhold til den vesle "rotta":)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ny bil, kos deg med den!

  SvarSlett
 10. Flott bil! Er veldig glad i VW, og kjører en eldgammel Caravelle (men har foreløpig 4 unger og tidvis en mann også hjemme...)Men forresten- hvem hadde spurt en mann om hvorfor han skulle ha så stor bil, om han var alene...???

  SvarSlett
 11. Å! En Touran --- en bil jeg gjerne skulle hatt! Blant flere mulige, falt valget på en Nissan Quashqai, men vi må vente til medio november... (Og har vært uten egen bil siden medio juni! Heldigvis får vi innimellom låne en bil av gode venner).

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 12. Gratulera med ny bil!!
  So flott!

  SvarSlett
 13. Gratulerer med den fine bilen. Herlig å være litt implusiv en gang iblandt.
  Ikke bry deg om hva andre sier. Ta deg heller en Harstad-tur og hils fra meg.
  God helg.

  SvarSlett
 14. Takk for mange koselige kommentarer. Nå har bilen fått nummer, oppkalt etter yngste sønn som blir 18 på søndag: DU, 40 da jeg fødte ham - sex - født i 91. Altså: YU 40691. Morsomt med tall!

  SvarSlett
 15. Herlig!
  Kjøpte du bare sånn plutselig ny bil? For en deilig avgjørelse, og for en flott impulshandel:-)
  Du er kjempetøff, synes jeg:-) Og det skal vel ikke ha noe å si om en har mann eller ikke? Standsmessig bil trenger vi vel alle?
  Ha ei flott helg - og kos deg med nybilen:-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!