fredag 28. juni 2013

TRIST
I dag har jeg funnet roen på Lihallen Kulturgård sammen med gode venner. Jeg trenger noe å glede meg over etter måneder og uker og dager under et konstant press. Jeg kan sette to strek under svaret, stor R og pluss og meget bra på en rekke områder. I tillegg har jeg fulgt tett på en alvorlig syk venn som i går kl. 1430 sovnet fredelig inn så altfor tidlig. Vi har kjent hverandre og vært nære venner siden han var 13 og jeg 14, og hva han har vært for meg og min familie, skal jeg gjemme innerst i hjertet, for han var sånn, han stilte alltid opp for andre og ga av seg selv helt til det siste. I det øyeblikket han gikk bort, var jeg her:


De som eier dette stedet, kan kunsten å gjøre det hyggelig rundt seg, den gode samtalen er viktig, og teen serveres i digre kopper. Her er det lett å finne roen, spesielt når utsikten er som dette:


Jeg kjente en indre ro, og falt litt på plass i løpet av disse timene i trivelig selskap, og da jeg kom hjem, kom den vonde beskjeden, beskjeden som jeg visste ville komme. Siste samtale hadde vi søndag kveld, og jeg kjente det ikke ville bli flere.


Så her satt jeg i dag, omringet av mennesker som jeg kan være MEG sammen med. Man blir ikke noe uten betydningsfulle andre...


- Posted using BlogPress from my iPad

9 kommentarer:

 1. Eg sender deg varme tankar :)

  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner litt hvordan du her det!! Gode tanker!!:-) AnneKari

  SvarSlett
 3. Det er trist å miste noen som står en nær.
  Klem

  SvarSlett
 4. Det er veldig vondt å miste noen en er glad i. Føler med deg.....

  SvarSlett
 5. Sender varme tanker og en stor klem ♥
  Takk for hyggelig besøk på bloggen min!!

  Yvonne

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!