søndag 9. juni 2013

DET ER SNAKK OM TIMER

Det er ikke lenger snakk om måneder eller år. Det er kun snakk om dager og om timer. Torsdag den 20. juni er den store ryddedagen på jobb. Onsdag den 19. juni er dagen for utdeling av de siste vurderinger med karakter. Mandag og tirsdag avvikler jeg to feriedager. En hybel i blåbyen skal tømmes! Jeg har mindre en ti undervisningstimer igjen fordelt på seks arbeidsdager. Det blir en del nattarbeid likevel... Når alt er over skal jeg rydde i denne kurven..


Jeg skal drikke kaffe hjemme (eller på Smak), veldig gjerne fra denne koppen (selvvalgt femtiårsgave) og spise formiddagsmaten fra fat (det er ikke morsomt å spise sin mat når den ligger i pakke og ikke på fat).


Jeg skal lese bunker med bøker og blad som ligger på vent. Jeg skal få skikk på litt av hvert, må vite. Det er ikke noe å vente med.. Den 21. juni er jeg klar! Strenge dagar maa kome, men etterpaa kjem dei milde.. (Ivar Aasen).


- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. Det er utrolig hvor lett man kan få "tunge" ting unna,
  når man har noe godt i vente:)

  SvarSlett
 2. Hehe - kjenner meg igjen i nedtellinga der. Dagene før skoleslutt er alltid så hektiske. Gammel klasse skal overleveres til nye lærere, - info om elever man skal i gang med til høsten skal tas imot. Man er rimelig overbooka med overgangsmøter, retting, avslutninger, rapporter etc. så når ferien starter tar det ei uke eller to å få tatt igjen alt husarbeidet man ikke har fått tid til. Døgnet har ikke nok timer til alt som skulle vært gjort. I år er det ekstra ille hjemme hos meg, for vi har hatt mye finvær - og da nyter man livet utendørs når man kan. Men, men - om to uker har vi starta ferien - det skal virkelig bli godt å lade batteriene litt. Riktig god ferie til alle dere i Blogglandia.

  SvarSlett
 3. Du må vere litt snill med deg sjøl iallfall ei veke etter den 20.
  Ikkje vere streng frå første dag..
  Lukke til med innspurten :)

  Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Hei!! Skjønner godt at du er på nedtelling!! Det høres fint ut å skulle få lov til å få fri etter et langt arbeidsliv..... Min gamle far på 94, har vært pensjonist i 34 år. Dvs han jobbet litt etter han gikk av som 60 åring, men han har hatt mange gode år etter endt jobb. Lykke til inn i din nye hverdag!! Anne k:-)

  SvarSlett
 5. Lykke til med nedtellinga og pensjonistdagene! Og plutselig fikk jeg lyst til å følge i dine fotspor litt før opprinnelig tenkt. :-)

  SvarSlett
 6. Høres deilig ut med å se en ende,selv om det medfølger litt ekstra "aktivitet" først:-)

  Lykke til med de siste dagene..

  SvarSlett
 7. Gode planer for ferien din:) Alltid kos med gode bøker,også bra med intriør og hageblader.Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!