lørdag 9. mars 2013

SPY-GRØNT
Æ strekka på en spy-grønn handduk, for anledninga og stemmerettsdagen hengt opp i tulipanvasen te pyint :) Æ har fuinn fram hypermoderne interiørpyint te kjøkkenvijndue. Tante Marie sine sainnkakeforme og pappa sine gamle nøkla har havna i kvær sett Norgesglass. Det fijnnes mange skatta i dettan huset, nemlig.
Det vakje væranes i bygda i går. Bilan lå strødd i veigrøfte, ruinnkjøringa (vi har ei) og snyskavlan langs RV 820 som e veien æ bor langs. Det va et hemmlanes ska-ver me fokk og rokk og snystorm. Han har gjedd sæ nu.. Æ har sett på tv i heile kveill. Sei hipp hurra førr aille kvijnnfolk som har bana vei førr oss ainner! Ingrid Bjørnov, du får det sagt!


- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

 1. Jeg syns den spy-grønne fargen, som du kaller den, var lekker!
  Jeg kom til å tenke på at det er veldig kjekt å strikke små håndkle eller vaskekluter av restegarn i bomull. Har en del vaskekluter som jeg har strikka og når jeg ser gjennom garnposene mine tenker jeg at der ligger mange nøster på vent.....
  Ha ei strålende, uværsfri, helg :-)

  SvarSlett
 2. Det må ha vært et fryktelig uvær. Godt det er tak på husa. Grønnfargen er flott. Fikk dessverre ikke sett programmet fra Kilden, for vi er på et TV-fritt sted denne helgen. Håper det kommer i reprise. Norgesglass kan brukes til alt. D

  SvarSlett
 3. Æ blir så imponert over dialekta di, og æ ælske sånne lokale uttrykk! Har forresten en heimestrikka håndduk i den "spygrønne" fargen. Dessuten har æ endel Norges-glass, passa på å arve samlinga etter mor mi. De er stadig i bruk, har fylt dem med diverse gryn, mel mm, og de fleste står framme på benken.

  SvarSlett
 4. Hei på deg,
  takk for fine tanker inne på min blogg. Veldig gøy og koselig å lese :)
  Festlig at du skriver på dialekt *tommel opp*

  Nydelig farge på den kluten du strikker *smiler*

  fin søndag søte du!
  klem

  SvarSlett
 5. Gav bort spy grønn klut da æ va i selskap igår ;o)
  Her slapp vi unna skitværet, trur han svingte av ved Harstad og forsvant ut i havet. Og vi som var skikkelig forberedt!!
  Takk for hyggelig kommentar og boktips, den hadde æ glemt. Akkurat no les æ siste kapittel i "Vesle Vampyren", og vi skal snart på biblio å hamstre bøker før påsken setter inn!!
  Ha ei fin uke, klem

  SvarSlett
 6. Spygrønn er også en farge.
  Strikket litt av den fargen til påsken i fjor.Skjønner ikke hvorfor alt skal være gult..

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!