fredag 29. mars 2013

PYNT OG GODTERIER
Snakk om å flate ut! Huset er rent, sånn høvelig ryddet og kjøleskapet er fylt opp. Det er alt! Jeg har lilla og gule tulipaner i vase, gule lys fra i fjor og veldig lite pynt og fjas ellers. Jeg har pyntet to poppelkvister med fuglene som jeg sydde en påske jeg var hjemme på ferie hos mine foreldre, altså her i huset. Fuglene har bodd både i Bodø og i Bærum, og nå bor de altså i Bø. Alle stedene begynner på B, Ordnung muss sein! Noen av stoffene er sikkert kjøpt i Bergen, og der har jeg også bodd, og på Byåsen (Tr.heim) for å dra den videre...


Med hjem fra Blåbyen i går ble disse godsakene. Her er det et par quilteblad, et kjøkkenaktig stoff, et uglestoff, et stoff med sauer og den store Twisterlinjalen. Den lille har jeg fra før, men har jeg brukt den?


Det blir hjemmepåske på oss, og vi tar det været vi får. Sånn må det være når man velger å bosette seg utenfor alfarvei og på yttersida med utsikt mot solnedgangen. Vi snør ned, måker og måker og måker. Om mindre enn en måned skal vi hilse på våren, kommer ikke våren til du, kommer du til våren. Gler mæ!! God påske, alle!


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Hei!! Ikke mye vi kan gjøre med været!! Vi får nyte å ha fri og gjøre hyggelige ting. Jeg syr og koser meg, og ser på krim på tv!! Fortsatt god påske!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 2. Skal si dere har mye snø. Ha en skikkelig koselig hjemmepåske. D

  SvarSlett
 3. Det snør det snør..tiddeli bom..No skal vi bygge borg og snehule!
  Søkkiværet for et fint saue stoff du har funnet ;o) Meg like!!!
  Sneklem fra litt lenger nord

  SvarSlett
 4. Koselig å ta frem gammel påskeåynt som det er knyttet litt historei til. Hos meg er det ikke mye pynt rundt omkring, men det er noe som MÅ frem hvert år. Jeg har et par kyllinger som jentene har laget, og det blir liksom ikke påske uten disse på bordet:)

  Jeg ser at du har store planer.....bøker og stoff ;))

  Takk for koselig hilsen fra deg.

  Fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 5. Eg syns det ser ut som du har det bra :)
  Artig med fellespunktet Bjørhovde. Me har hytte i Hjelmelandsdalen midt mellom staden Bjørhovde og sætra deira.
  I dag har det igjen vore ein strålande dag med masse utfart i skisentret her. Eg har
  trilla veslejenta så dei andre har fått gått på ski.

  Påskeklem frå Anne-Mari

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!