onsdag 6. mars 2013

HOS MAC-DOKTOREN
- Posted using BlogPress from my iPad


Her på bordet står det ingen Mac Book Pro lenger. Der ligger derimot noen prøver i nynorsk "Jakten på trearen", som nå er ferdig rettet. Mac'en har vært hos mac-doktoren, unge Øystein Ingvaldsen, en dyktig og kreativ musiker og fotograf. Nå skal det bli sving i sakene. Ny programvare er bestilt fra Apple, så nå skal den oppgraderes minst ett hakk. I mellomtiden skjer det meste fra iPaden, som nå er fast inventar i klasserommet enn så lenge. Jeg har 55 arbeidsdager igjen, og etter det skal jeg bombardere dere med bilder fra min egen kreative verden. Jeg skal nemlig verken bli sittende i en stol eller liggende på sofaen. Jeg skal heller ikke utfolde meg fysisk. Kroppen kunne kan hende få sjokk....5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Det blir nok bra for Mac'en å få seg ei oppgradering. Det blir nok også bra for doktoren å få varme lester;) I dette ufyselige været må det vel være den finest ting å få :)
  Har du hengt opp kalender på veggen hvor du krysser deg ned, dag for dag, 54, 53, 52.....På mandag er det 50 dager igjen!
  Jeg tror du blir å storkose deg, og jeg tipper at du ikke på noen måte blir arbeidsledig :-)

  Ha ei god helg, den er like rundt hjørnet:)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til bombardementet kommer :))

  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg også til det renner over av gode bilder og ideer her :)

  SvarSlett
 5. Følger med på "nedtellinga" di. Gleder meg til bomberegnet. D

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!