tirsdag 5. april 2011

TAPAS


Engler dalte ned i skul på Harstad / Narvik lufthavn Evenes torsdag og fredag for å overbringe englesangen i godt lag. Et par av englene kom dalende for å hjelpe til med tapasen.


Her er det mye godt, må vite. Nitidig planlegging må til når man skal lage restaurantmat selv til ca. femti gjester.



Råvarer har vi rett utenfor stuedøren. Her gjelder det å bruke det man har for hånden og lage noe eksklusivt av det.

4 kommentarer:

  1. Det der så veldig godt ut Gudrun , mmmmmm
    Skulle gjerne vært gjest med det bordet , du er bare så flink ....med alt <3 :-))
    Vel overstått til både dæ og Arne :-))
    Varme klemma te dåkker to fra mæ .Ranveig

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Ranveig! Det ble en artig fest til den lyse morgen...

    SvarSlett
  3. Fikk vann i munnen - dette så kjempegodt ut:-)
    og så kjekt det, tross mye jobb, er å lage mat sjøl!
    Vårhilsen!

    SvarSlett
  4. Fyttikatta kor fristende, lekkert! Tapas e utrolig flott å servere til så mange gjester, da kan man prate og sirkulere mens man spiser og kanskje få tid til en svingom inni det hele? Klem

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!