onsdag 27. april 2011

LITT MER PÅSKE...


Påskeferien er definitivt over. I mitt stille sinn tenker jeg at den godt kunne ha vart ut april, slik som juleferien varer ut desember. Jeg hadde trengt det! Så starter jo neste måned med en rød dag! Men den gang ei. Her starter jeg med to timer norsk og gjennomgang av tentamen, så det er nok ingen bønn! Utstillingen over vet jeg hvem som står bak.


Det er slutt på lekre kaker, for nå er bikinisesongen rett rundt hjørnet. Hvis man regner skoleåret i brunoster, så er det skoleferie om én brunost. 


Det har vært ei flott påske. Vi har kjørt 38 tunneler, men pytt.. Jeg har årelang erfaring i å strikke i tunneler, og nå kan jeg det igjen når jeg slipper å kjøre alle selv. Det er som kjent 19 tuneller mellom Bø og Bodø, jeg teller dem hver gang, og det stemmer alltid (he-he..)! Og tulipanene som ble kjøpt til påske er ikke riktig visne... så - jeg vil ha litt mer påske...

1 kommentar:

  1. Dette innlegget likte jeg veldig godt!! Rett og slett morsomt!! Hvor langt er en brunost!! (Jeg spiser ganske mye, selv om det kan sidestilles med kaka di.) Og det er vel betryggende at antall tunneler er konstant:-) Nå vet jeg at jeg som bor på østlandet er bortskjemt med ganske?? gode veier!! Stå på!! Snart er det ST.Hans........ AnneK:-)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!