mandag 25. april 2011

SYR IGJEN


Da er påskeferien snart over, og jeg er strålende fornøyd. Vi har vært en tur ute av bygda, jeg har sydd ferdig flere pennal og toalettvesker, jeg har ryddet og raket i hagen, det har blitt noen turer i fjæra, vi har hatt flotte middagsmåltider og hoppet over noen frokoster (jada, jeg vet at man ikke skal det..), vi har vært på en låvefest og vi har hatt mange sorter vær. 


Dette pennalet er sydd av rester. Derfor ble det ikke så stort.


Denne saken skal brukes til sminkepung og er tiltenkt en dame som nettopp har hatt bursdag (jeg visste ikke det, men nå vet jeg, så nå blir det pakke sendt, hun er jo ikke på facebook, for søren...).


Denne saken skal selges enten her eller der. Legges ut i god tid før turistene gjør sitt inntog i bygda.


Sminkepunger masseproduseres for tiden. Dette Anna-Ka mønsteret er lett og kjekt å sy. Det er heller ikke store stoffbiten som skal til. 


Her er beviset på at det ikke var 6 men 16 grader på Steine i Bø i går, 1. påskedag. Det er heldigvis ikke alltid at værmeldingen stemmer. Jeg fikk farge på skrotten!


På 1. påskedag må flagget til topps mellom bjørka og grantreet. 


Sommerfuglene er også på plass sammen med makkfloga. Jeg vet ikke navnet på disse blomstene, men de "eksploderte" over alt i hagen i går.


og inne sto frokostbordet dekket, men frokosten glemte vi helt av på grunn av den overraskende sommerdagen i slutten av april. 

I stedet ble fotoapparatet flittig brukt. Det ble turer ned til bålplassen i fjæra


der bølgene slo mot steinene i den grad der var bølger å snakke om, det var så å si vindstille. Men - jeg fant en værbitt stubbe - og den - den skal få en vakker plass i hagen.Vel overstått påske, dere! Nå er det to måneder intens jobbing, og så er det jammen feeeerie!


7 kommentarer:

 1. Så fine ting du lager, og kjempekoselig blogg du har :-) Heidi Falch

  SvarSlett
 2. Hei!! Så mye fint du har sydd!! Så bra at det ble litt sol og varme hos deg også!! Jeg skulle gjerne hatt en uke med påskeferie til!? Men imårra er det på han igjen......... AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Ser ut til at du har hatt ein innhaldsrik og flott ferie og fått lada batteria til siste innspurt før sommarferien. Må prøva meg på desse penala eg og snart, har mønsteret klart.

  SvarSlett
 4. Du er veldig kreativ Gudrun, flotte ting du lager.Om du fremdeles vil ha det , så har jeg mønsteret på froskebroderiet her :O)) Kanskje vi sees til sommeren, vurderer slektstevnet som går av stabelen i august !! Fin dag til deg fortsatt :O) <3 klem Torun :O))

  SvarSlett
 5. Så produktiv du er!Og så flink!Ser ut som dere har hatt ei flott påske,det har vi også!Fin dag videre!!

  SvarSlett
 6. Så flittig og flink du er!
  Masse flotte bilder!
  Ønsker deg ei fin våruke!
  Klem : )

  SvarSlett
 7. Hei igjen! Ser at du har hatt en fin påske. Mange flotte sminkepunger. Likte også spisebrikkene dine. Så deilig at det snart er sommer og sol. Ha en fortsatt fin uke :0)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!