lørdag 18. desember 2010

TELYS-POSERJeg har fått velfortjent juleferie. Etter å ha sendt hjem elever, hadde vi felles julemiddag i kollegiet før alle gikk hver til sitt og jeg rett hjem til treseteren. Der ble jeg til klokka ni i kveld, og jeg var slett ikke våken. Derfor sitter jeg nå i samme sofa og beundrer verket. Åtte telys-poser er ferdig og 15 løpere er klar til å få seg en lukkekant. I morgen skal jeg sy dem på med maskin, og så får håndsømmen bli til i tidlige morgentimer i jula. Jeg er litt stolt av meg selv nå, og foran meg ligger 16 fridager der jeg kan gjøre akkurat det som passer meg, sy, strikke, spille piano og være til. I morgen er det julekonsert i Bøhallen med selveste Benedicte Adrian og Bø Musikkforening. Jeg gleder meg stort.6 kommentarer:

 1. Hei Gudrun :)) Så fine poser du har laget. Du er kreativ så det holder gitt !!! Kos deg gjenom fridagene dine, deilig å bare kunne gjøre som man vil...Klem Torun <3

  SvarSlett
 2. Har ikke tenkt på at eg trengte sånne poser, men det ser eg no at eg treng. Telysan ligg i "dunge" i et kjøkkenskap
  Astrid A

  SvarSlett
 3. Det var lurt å sy telys poser!! jeg har laget sånne, men mer tenkt dem til brød!? Men enslik kan jo stå synlig på benken!! Da rapper jeg nok ideen din!!Ha en fin helg og en velfortjent juleferie...... AnneK.-)

  SvarSlett
 4. Nyt ferien, fordi du fortjener det! Og denne gangen er det virkelig, du fortjener virkelig en god ferie!

  SvarSlett
 5. Så koselig å ha en slik fin tid foran seg:) Bare gjøre slike koselige ting som en ikke alltid føler at tiden strekker til ellers i året. Jeg har også sydd en del telysposer tidligere og de er kjempefine til telys, nøtter, twist m.m. Har sydd en til badet også jeg hvor jeg har bind oppi. Da er det greit for gjestene om dem trenger det også:)))
  Nå har jeg pyntet til jul, i vårt nye hjem (flyttet 21.nov).
  Ble operert i foten på fredag så det er bare å ligge med benet høyt en ukes tid før jeg får tråkke på det litt. Men har ordnet meg med "bunning" og håndsøm så tiden går fort....
  Ønsker deg ei riktig god jul og ett godt nytt år Gudrun...
  Juleklem fra Veldre

  SvarSlett
 6. Kos deg i ferien, hyggelig blogg du har, legg mæ som følger! Mayen

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!