fredag 10. desember 2010

MORRAKOS


Når man står opp klokken seks om morgenen, blir det tid til morrakos med kaffe i julekoppen, God Morgen Norge, tente adventslys og strikketøy. Guud, hvor jeg setter pris på disse øyeblikkene. Fredager er noe å glede seg til. Jeg underviser i yndlingsfaget, kunst og håndverk, og bare i det på fredager. I dag har vi juleverksted, og elevene får lage det de har lyst til akkurat der og da. Ingen organisering og komplett kaos, glitter, papirbiter, stoff, stempel, garn og lim og julemusikk i skjønn forening, og halvt hysteriske vaskedamer som omtrent går i spinn når de ser glitter rundt omkring. Lønningsdag er det også. I mitt yrke får man betaling for å ha det hyggelig. Og så flotte elever som vi har! Jeg er SÅ glad i dem!


6 kommentarer:

 1. Sånne morninger er gull verdt! Tv-en er av, men ellers er det veldig likt som her, - litt data, litt kaffe, litt hobby... lønningsdag, kaos i juleverkstedet, men bare denne (ego) vaskedama som blir litt frustrert, og derfor ikke glitter i dette juleverkstedet ;-)
  Ha en fin dag, og kos deg med snøen!

  SvarSlett
 2. Morgenkos som dette er godt, det gjelder å nyte slike øyeblikk.
  God helg.

  SvarSlett
 3. Høres koselig ut,men det er desverre alt fo tidlig for meg.God førjulstid fra meg.

  SvarSlett
 4. Så herlig......hyggelig å lese at du også er en livsnyter. Kos deg med helgen, dagen og jobben.

  SvarSlett
 5. Så hyggelig!! Jeg har også sånne morgenstunder!! De elevene er heldige med læreren sin!! Ha en fin helg!! Du har forhåpentligvis FRI!? AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Takk dere! Det har blitt lørdagsmorgen og jeg har fri, ja! Nå skal vi straks sette oss i bilen i retning Blåbyen. Der er det antakelig ikke værende på en lørdags formiddag. Ha en fin helg!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!