torsdag 14. oktober 2010

DET E KJE NÅKKA ARTI

å kom ut om morran te en overfråsen bil. For en gangs skyld så vesst æ kor isskrapa va, for æ har næmli kjøpt mæ ei ny, og då æ kom heim me dein nye så fainn æ dein gamle så nu har æ to. Æ trur æ har tre snykosta, så det sku vær fuillt mulig førr de ainner å hjelp te å kost og skrap når æ e trøitt om morran. Det e snart sluitt på at æ kain kjør heilt opp te huset, førr nu når snyen har byint å kom så blir det nok ikkje lett å kom sæ imeilla to portstolpa med en så stor bil som æ har.

Og så har æ lært mæ å rediger bilda, og dettan e bære en begynnelse. Æ har lært mæ meir. Lofotveggen e nu bra fin uansett korsn bildan ser ut. Æ har nu klart å skriv navn på bilde åsså. Og de skjærran heit småskjærran og rett attme de e det et kjæmpedigert mudreapparat med gravemasjin på, så nu laga de ny lei te de store båtan som ska kom sæ inn te nykaia ved Steinesjyen. Det skjer teng...

2 kommentarer:

 1. Nei, dekje arti førr fæmm øre, hadd samme ekle opplevels med isskrapa i morres å fengran minnes næggelsprættn mæ gru. Håpa bærre vi står han a.

  SvarSlett
 2. Æ glømme hele tia kor langt nord æ bor. Blir like skuffa og overraska kvert år når vintern varsle sin ankomst...
  Men det e vel akkurat den evnen man må ha førr å kunne bo her vi bor.

  Førresten så vil æ åssa lære mæ å redigere bilda å sætte navnet mitt på bildan.
  Har du tips til kor æ finn ut av sånt?

  Ha ei førhåpentligvis flott uka med plussgrada å opphåldsvær.
  Klem fra Tromsø

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!