lørdag 1. mars 2014

Æ E FLENK
Ja, det synes jeg virkelig, for nå har jeg gjort klar tre tepper til quilting. Ett av dem henger under juleteppet. Det er det fineste altså.


Tumblerteppet inneholder mange minner fra levd liv og feriereiser. Noen av stoffene er kjøpt hos Hanne. Det var før hun startet Lappedilla i Bodø, den gangen da "butikken" fantes i pappesker på kjøkkenet og i stua hjemme hos henne. Da var det bare å ta på seg "kalosjan" og spasere bort til henne hvis man manglet en stoffbit eller ti. Det er så rart med det, og jeg vet ikke om det bare er jeg som har det på det viset. Jeg husker nemlig HVOR mange av stoffene er kjøpt, sånn somde to stoffene jeg har tatt nærbilde av. De er faktisk kjøpt i Helsinki, på en butikk som begynte på Z. Lærere ELSKER bokstaver! Bokstavstoffer var det ikke så lett å få tak i da.


Det romantiske stoffet sparte jeg lenge på, uvisst av hvilken grunn. "I'm in the mood for Love" står det der. Jau, jau, et halvt år etter var jeg separert. Det skulle gå elleve år....


Jeg har også et nytt teppe på gang. Her er det tatt tabbe på en jelly roll pluss kvadrater i lyse farger. Størrelsen på blokkene er 6 x 6".


- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. Ja, du er flink som har lag tre slike fine tepper.
  God søndag

  SvarSlett
  Svar
  1. Og nå skal jeg til å quilte dem. Jeg tør ikke fortelle hvor mange ufo-tepper jeg har. Nå har jeg bestemt meg for å ta grep!

   Slett
 2. Flotte farger gir flotte tepper :-)
  Du lager så mye fint. Gå inne i stoff og garnbutikker er en nytelse.Alle flotte fargene,mønstrene og kvalitene. Er
  medisin for meg.
  jeg så nylig det første teppet jeg lagde. Huff titti-det var ikke fint. men min niese som fikk dette som tenåring,hun elsker det,og har det i sitt hjem.
  Men man lærer ettervert. Jeg kjøpte stoff og saks,og satte i gang med log cabin uten plan.
  Eneste jeg kan si at det ble typisk 80 tall :-)
  Nå har jeg vært uvenn med symaskinen i mange år,men prøver innimellom en gradvis tilnærming ;-)
  Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Jeg har også sypauser, men de er aldri særlig lange. Mine første arbeider har heller ikke jeg, men jeg har alltid vært flink til å ta bilder av det jeg lager. Det gjorde jeg lenge før jeg begynte å dokumentere på bloggen. En nydelig dag til deg også!

  SvarSlett
 4. Ja,du e kjæmpeflink. Flotte tepper:))

  SvarSlett
 5. Flotte tepper i nydelige farger.
  Du er virkelig dyktig.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!