onsdag 8. januar 2014

SØTE KURVER
Første helgen i januar var vi på etargilde hos Eli og Hans Martin i Tjeldsund med lutefisk da vi kom på fredag, nytrukket torsk lørdag og kjøttkaker søndag med byggkrem to av dagene til dessert. Innimellom måltidene tok vi oss god tid på syrommet. Vi hadde på forhånd bestemt hva vi skulle sy, så her gikk det unna. Det ble 14 søte bokser eller kurver på meg og 7 på henne. Mine er litt lavere enn hennes. Hele 56 knapper gikk med. Problemet var å finne fire som var like (jeg er litt nøye på det).


I dag var tanken "opp og ut å vekke sola". Det er like før nå. Den 13. januar ser vi den i Gimsøystraumen (i v'en) i Lofotveggen midt i bildet. Jeg er klar med kamera!


Men før jeg kom så langt, hev vi ut jula. Sorteringsjobben ble gjort på spisebordet før alt ble behørig nedpakket og båret på kvisten. Løperen som henger over stolen boderte jeg da jeg var 10 år i julegave til min mor. Jeg overnattet mye hos mormor i dagene før jul. Jeg er definitivt ikke kakesulten. Mannen i huset hadde bursdag i går, og snart er det min tur. Det er nøyaktig en måned mellom oss!
Under er det bilde av Eli sine bokser med høner på.


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Hei!! Takk for hyggelig kommentar!! Du er så utrolig flink til å lage mange eksemplarer av samme ting!! Kurvene er veldig søte!! Jeg ser du har ryddet ut jula du også. Jeg pynter ikke så veldig mye, men det blir tomt når det er bort. Men det er deilig å være igang med et nytt år, og at det går mor lysere tider!! HA det fint!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 2. Så flotte korger ! Er det noko spesielt du brukar dei til på det du lagar så mange ? Eller er det for salg du lagar ?
  Forstår godt at du står klar å ventar på sola. Det må vere litt av eit syn når den dukkar opp i v-en.
  Godnattklem.

  SvarSlett
 3. Fine bilder, men kanskje litt uklare. Blir så imponert over produktiviteten din. Her venter vi også på sola (ei uke igjen).

  SvarSlett
  Svar
  1. Bilder tatt med iPad har dårligere kvalitet.

   Slett
 4. Godt nytt år! Håper du får solgløtt imorra ;o) Det er så koselig å sy sammen med andre, har en avtale med ei venninne at vi skal ha oss ei helg til våren, gleder mæ allerede!! Klem

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!