søndag 15. desember 2013

HVOR BLE DET AV SNØEN?

Huset er pyntet med lys ute og inne, selv blankmispelen ved inngangspartiet har fått lys (etter at bildet ble tatt). Men hvor i alle dager ble det av snøen? Ute striregner det, det er 6 plussgrader, og veien er bar igjen. Vi har hatt sju vintre hittil i høst, dvs. snøen har kommet og gått. Ifølge langtidsvarselet hos YR skal det være mildt og regn til og med julaften. 
Jeg har knapt vært ute denne helgen. Min faste kafevenninne var bortreist, så da holdt jeg meg hjemme til en forandring. 

5 kommentarer:

 1. Her har vi omtrent ikke sett snøfiller i det hele tatt. Så fint hus du har :-)

  SvarSlett
 2. Jeg får ta med meg snøen herfra når jeg reiser nordover i morgen :-)

  SvarSlett
 3. Ja hvor blir det av julesnøen? Jeg drar vestover til jul, og der er det meldt +6 til over nyttår og vi må belage oss på grønn jul - skikkelig stusselig spør du meg.

  Ønsker deg fine adventsdager videre :)

  SvarSlett
 4. Hei!! Heldigvis styrer vi ikke været!! Her i Oslo er det 6-7 varmegrader og den snøen som var er nesten borte....God juleinnspurt!!:-) AnneK

  SvarSlett
 5. Akkurat det samme været her. Ikke favoritten på denne tida, men man får ta hva man får på den fronten. Uansett, siden jeg er her og skriver så får jeg huske på å ønske deg og dine Ei god og fredelig jul!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!