lørdag 27. april 2013

VET Å KOSE SEG

Med vonde bein og full av inntrykk vet jeg å kose meg når jeg inntar rom nr. 1115 på Cumberland Hotel ved Hyde Park og enden av Oxford Street i London. Vi har vært på en tre timer lang sightseeing trip by bus og har sett det som er verd å se i denne byen som jeg til nå bare har lest om og hørt om. Vi har kjørt over Themsen minst fire ganger, sett Big Ben, Buckingham Palas, Tower Bridge, London Eye og skulpturer og parker og alt mulig ellers.


At London har litt av hvert å by på, har vi erfart gjennom å spasere langs The Regent Street og The Oxford Street og gjennom å kjøre opp og ned rulletrapper og heiser og vandre inn og ut av store og mindre store kjøpesentre på jakt etter den ultimate godbiten som ikke koster skjorta. Kjøpesentre som Marks & Spencers, Liberty og Selfridges er det greit å ha vært i, kun det, og det er første gangen jeg har vært i en stoff, garn, bånd, trådavdeling uten å ta helt av. Vel, jeg endte opp med en ny pysj til kalde nordnorske vinterkvelder og et skjerf som passer til. Det siste er rent tilfeldig, vi sover ikke med skjerf i Nord-Norge, selv ikke på kalde dager. Skjerfet passer også til den nye orangerøde genseren som ble med hjemmefra!


Nå er jeg imidlertid i London, jeg er på Green Room, og jeg har lagt beina høyt mens romkameraten fordyper seg i en roman på 908 sider. Akk, ja! Morgendagen skal tilbringes i Notting Hill, i Portobello Road og gatene rundt. Det har JEG bestemt, og sånn blir det. Det spørs om det ikke havner noen flere godbiter i kofferten etter det besøket. Jeg har nemlig hørt om et spennende sted, The Cloth Shop, med enda mer knapper og bånd, og et loppemarked som er viden kjent verden over. I morgen den dag skal vi dit!


Det er altså tid for tannpuss på denne grønne miniutgaven av et bad. Gardinene skal trekkes for og glassene skal settes pent tilbake på plass.


- Posted using BlogPress from my iPad

9 kommentarer:

 1. Kos dere, alltid hyggelig med en storbytur.

  SvarSlett
 2. Hei, høres ut som om at dette blir en veldig hyggelig tur, kos deg masse :) Klæm fra ho Hege : )

  SvarSlett
 3. Hei!! Heldige du!! Dra på The Cloth shop!! Kaffe fasett har også en utstilling med masse arbeider!! Jeg skal til London rett etter pinse! Hagemesse!! Kos deg!! Anne k:-)

  SvarSlett
 4. Innholdsrik dag skjønner jeg. London er en flott by. Ønsker deg gode dager der! Gleder meg til å se hva mer du shopper :)

  Hagode London dager!

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅ! Nå fikk jeg lyst på en London-tur.
  Sist jeg var der endte jeg opp med gnagsår og blå stortånegl...
  Med andre ord; en perfekt tur:)

  SvarSlett
 6. Dette høres helt topp ut. Ja, kanskje bortsett fra beina som blir litt leie da ;)

  Kos deg videre!!!

  SvarSlett
 7. Å, London er kult.
  Tror vi må dra en tur dit snart igjen.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!