mandag 27. august 2012

BACK IN BUSINESS

Først av alt må jeg få takke for alle de flotte kommentarene på de to forrige innleggene. Jeg er skjønner at mange setter pris på å få være med på småturer i de vakre omgivelsene jeg er så heldig å bo i. Endelig ser jeg det også selv! Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen som jeg skulle ønske den siste tiden. Vi har forberedt skolestart for 44 flotte åttendeklassinger. Det var egentlig greit å begynne på jobb igjen etter tidenes verste sommer med hensyn til vær. De siste dagene har værgudene vist seg fra en annen side, og selv om det er kaldt om natten og morgenen, så har det vært tilløp til sol innimellom sånn utpå dagen.


Det er frodig og fint utenfor ungdomsskolen nå. Vår flinke vaktmester planter og styrer, så vi har både busker og blomster.


Grønn base var forrige onsdag klargjort til å ta imot 44 nye elever. Alle har sin arbeidsplass i dette rommet, og i tillegg har vi to undervisningsrom, grupperom, arbeidsrom for lærerne, garderobe og to toaletter i basen. 


I sommer ble kommunevåpen og skilt hengt opp på framsiden av skolen.


Av idehistorikeren Guttorm Fløistad lærte jeg at ungdom bør ha noe å holde i, gjerne noe å bite i, hvis du virkelig skal få dem til å lytte. Gudrun sine ferske skillingsboller gjør susen! Trine hjalp til å bake ut!
Det er ikke lett å få ungdom til å plassere skoene sine pent, men hos oss tar alle av seg utesko i inngangspartiet. Her har den nye klassen satt alle sko på geledd den første skoledagen, og det FØR noen hadde sagt noe. O, sier jeg bare: - Måtte det vare!5 kommentarer:

 1. Har du sett, slike fine ungdomar med
  ryddesans må vere kjekt.
  Og jammen er du lur som gir dei noko å bite i.
  Det er eg sikker på du får igjen i godvilje frå elevane !

  God veke vidare i den fine skulen.

  SvarSlett
 2. God ide med noe å bite i første dagen, og de såg virkelig gode ut!! Imponerende ordenssans i skohylla!!!!!!!!!!!!! slik såg det ikke ut hos oss når 94 stk. 9. klassinger kom stormende inn haha,tenk så flott om de hadde tatt av seg de skitne skoa i gangen....ønsketenkning..!!! Flott og fint pynta skole, her såg det trivelig ut!

  SvarSlett
 3. De bollene så gode ut :O)
  Snakk om ryddige skohyller!!

  SvarSlett
 4. Nå er det på'n igjen, ja. For meg er det mer aktiv trening på Friskhuset pluss noe andre greier ... :-) Det var slett ikke skummelt å gå på det fjellet du ser bilde av! Bare begynn å gå du; - du har tusen fordeler av det!!
  Ha en fortsatt god dag!

  SvarSlett
 5. Ikkje verst å finne lure jobbtips i bloggverden også. Her skal både bilder og tekst deles med kollegaer på min jobb; det være seg blomsterpyntende vaktmester, bollebakende lærere og skohylleryddende elever. Fantastisk :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!