tirsdag 1. november 2011

SMINKEPUNGER I NOVEMBER


I dag er jeg fornøyd med meg selv. Jeg har nemlig gjort ferdig disse sminkepungene og quiltet en duk. Duken skal jeg vise i neste innlegg. Lukkekanten er ikke sydd til for hånd på vrangen, men den har havnet ved siden av meg i sofaen, så det er en viss fare for at avslutningsarbeidet blir påbegynt før kvelden er omme.

Sure grønne nyanser er egentlig fint, bare de blir kombinert med riktige farger. Jeg liker å bruke kontraster og holder meg gjerne til kontrastene i fargesirkelen, men jeg liker også å ta opp farger i de ulike stoffene. Det må være godt for øyet å se på, synes jeg.


Det brune stoffet ser ut som skinn, men det er det ikke. Synes det passet godt til dette grønne stoffet. Jeg quiltet med grønn tråd for å dra den grønne fargen over til den brune. 

En bløt syboks fra Lise Bergenes bok ser dere på bildet under. Jeg har jo sydd mange av denne. Den kan brukes til så mangt. Vi lærere liker godt å ha et lus-tusen av disse til fargeblyanter og sådant mer.


Jeg kan for øvrig opplyse om at det regner - ikke bare spiker - men tollekniver. Det har det gjort i hele dag. Det har ikke vært så rent lite vind heller. Men pytt... så lenge det ikke snør... og jeg har jo bodd i Bergen, så jeg burde være kurert!

8 kommentarer:

 1. Hei!! Så fine sminkepunger og penal!! Du er effektiv!! Likte godt fargekombinasjonene dine!! Imorgen har vi quiltemøte med laget og da skal vi faktisk sy!! Det gleder jeg meg til!! Du har deilig vær ute til å være inne i!!:-) AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Wow. Disse var sydd i lekre stoffer. Likte alle sammen veldig godt. Penalet er bare kjempeherlig. Godt å få ferdigstilt noen ufoer en har liggende:))

  SvarSlett
 3. Du har vært flink til å få unna, og sminkepungene i grønn og ensfarget brun var helt nydelig fargekombinasjon. Disse penala er bare helt supre i alle størrelser, elevene er også avhengig av slike gode penal (ihvertfall mine unger).

  SvarSlett
 4. Nydelige - både sminkepunger og bløt syboks.
  Koste meg også med dine flotte Lofoten bilder. En del av Norge jeg ennå ikke har sett, men står høyt oppe på min reise liste.
  Tyttebær likør lager jeg også, Knallgodt - med litt krydderier i synes jeg det smaker av jul.

  SvarSlett
 5. Så nydelige. Ser at du er flink til å sette sammen farger. (det er det dessverre ikke alle som kan) Det er så godt å se på.
  Regner med at disse går unna.

  Astrid

  SvarSlett
 6. Så nydelige og så flotte farger.... Du er flink.

  SvarSlett
 7. Så flotte! Jeg likte det grønne og brune sammen! tøft! du er flink :)

  SvarSlett
 8. Takk for koselige og inspirerende kommentarer! Nå kommer det straks litt mer....

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!