fredag 18. november 2011

BLI MED INN...


Jeg har ommøblert i stua. Egentlig liker jeg ikke så godt å gjøre det,   synes ikke alltid at forandring fryder, men det ble jo ikke så verst, dessuten er det ikke mye å se utenfor vinduene nå når mørketiden starter. I skapet i hjørnet har jeg samlet eldgamle ting som jeg har funnet i skap og kjeller etter mine foreldre. Her er gamle kopper, min fars politiskilt, min mors frisørskilt, smykker, glass, gamle sølvgjenstander, pengebøker, fotoapparat og stempel, sykkelklokke (min ste-bestefar solgte sykler) og andre rariteter etter mine forfedre i minst tre generasjoner. De røde gardinene er på plass, og det er syvende sesongen de henger oppe.


Det er egentlig bare å legge på juleduker, for det er både rent og pent og ryddig i denne delen av stua. Her er gammelt og nytt i skjønn forening...


Strikketøyet (og kurven) vises heller ikke, for alt det er bak den ene stolen og oppi den sitter jeg (det sitter noen i den andre stolen også....)


og begge stirrer i retning det svarte rektangelet, Gullrekka er over og Senkveld er nesten over....
Så nå har dere sett hvordan det er her, og min adresse er som før, opp ei trapp og inn ei dør...

17 kommentarer:

 1. Smakfullt og fint :-) har du malt gammel panel eller....?

  SvarSlett
 2. Så koselig det ser ut hos dere. :-)

  SvarSlett
 3. Kjekt å sjå korleis du har det i heimen....fint!
  God helg til deg!

  SvarSlett
 4. Å så koselig:) Jeg likte det røde bilde ditt så godt. Det tok igjen fargene fra gardinene i alt det hvite. Koselig at du har tatt vare på minner fra dine foreldre også. God helg til deg fra meg;)) Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig du har det , litt gammelt og litt nytt det liker æ :-)
  Den hekladuken du har på bordet mellom de sorte stolene ,den har æ maken som æ har hekla en gang for lenge siden .
  KOselig å se korsn det ble etter at du fikk inn møblan :-) Klem

  SvarSlett
 6. Hei!! Det ser ut som du har det veldig koselig!! AnneK:-)

  SvarSlett
 7. Nydelig stue du har, og jeg likte rødfargen som gikk "som en rød tråd"; stilig med en farge som går igjen!
  Nyt kvelden...lutefisk hørtes fortreffelig ut!!!

  SvarSlett
 8. Så koseleg du har det :) Tusen takk for kommentar. Det er ikkje så lett å sy i skinn. Men for at det skal gli litt lettare når eg syr, så legg eg matpapir mellom. Det hjelper litt i alle fall. Ha ei flott helg :)

  SvarSlett
 9. Koselig. Har også gjort litt i stua idag, ikke ommøblert, men har funnet fram de lilla dukene og hengt opp hjertegardiner på kjøkkenet. De er ikke mer julete enn at de kan henge oppe til over Valentine's. Har litt mye å gjøre neste helg, så jeg gjorde unna pyntinga til advent nå. Adventskalender med pakker til ungene skal også ordnes, så det er litt å gjøre i dagene framover.

  SvarSlett
 10. Så koselig du har det! Gamle ting er alltid så trivelig å kunne ta fram, sette ut og se på. Prate om og minnes de som en gang var og sånn det var en gang :)
  Jeg er heller ikke noe glad i å ommøblere så veldig, men det er mest fordi stua er så liten og ting er satt på sin måte. Er litt dumt at tv henger på veggen og da blir liksom sofaen låst der og da... men sånn er det. Jeg er fornøyd likevel, men å endre på pyntesaker og puter etc, det er greit :)

  SvarSlett
 11. Nyyydeligfint:-)<3<3

  SvarSlett
 12. Så koselig å være på besøk hos deg;-) Der var det trivelig og hjemmekoselig i mørketida. Ha ei fortsatt fin uke, klem

  SvarSlett
 13. De to bildene du har der i sort/hvitt så flotte ut. Liker godt monokrome bilder. Jeg ommøblerer sjelden (nesten aldri) men liker forandring i form av nye bilder og puter og planter. Takk for titten her hos deg og nyt dagen.

  SvarSlett
 14. Så koselig du har det i stua di. De røde gardinene var virkelig stilige. Jeg har også røde til jul, men de er ensfarga. Dessuten ommøblerer jeg også til jul og akkurat som du, så synes jeg ikke at den forandringen alltid fryder. Men så er det om å gjøre å få plass til juletreet, da vet du.
  Skulle gjerne kikket i det hjørneskapet ditt. Har sånn sansen for gamle ting som har vært i familien.Det er verdt å ta vare på.

  SvarSlett
 15. Så ryddig du har det! Og koselig!

  Mine nærmeste har flytta nordover, ja. Sånn er det. Er glad og takknemlig for de årene vi hadde dem i nærheta!

  SvarSlett
 16. Så fint og koseleg du har det i stova di! Kjekt med litt forandring.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!