lørdag 26. november 2011

KORT OG SÅNT OG TAKK OG FARVEL TIL SOLA

Jeg har laget julekort til den store gullmedalje. De er laget etter hurtigmetoden. Det enkle er ofte det beste, dessuten bruker jeg opp det jeg allerede har, slik at jeg slipper å kjøpe nytt, så kan jeg heller boltre meg med god samvittighet neste gang jeg er ute og reiser og når papirlageret har minket, skjønt minket....

Julestjernestempelet lånte jeg av Elisabeth for et par år siden. Jeg brukt gull embossing og fargelagt med tusj.


De som kjenner meg godt, vet at jeg ikke kaster noe som kan brukes til å lage noe annet av. Fjorårets julekort ble lagt i cuttingmaskinen og her har jeg brukt ett av dem. 


Pepperkakekort har jeg vist før, men nå har jeg laget flere. Det var vanskelig å få embossingen til å sitte på denne brune kartongen.


Gamle vintagekort er kommet i re-design. Jeg har kjøpt noen rådyre ark av disse, og har en god kopimaskin (Cannon fotoskriver)!


Et bryllupskort trenger man i tilfelle noen skulle finne på å gifte seg.


En prippen julefrøken på vift. Jeg vet hvem som skal få dette kortet!


Engler er SÅ moderne. Egentlig liker jeg dem ikke noe særlig, men av en eller annen merkelig grunn får jeg engler av ymse slag hvert år til jul.


Enda et gammelt julekort ble brukt på nytt, enkelt og helt greit. Til slutt ett kort med bare papir. Bakgrunnsarket er kjøpt på panduro, og hjertene er klippet på frihånd av noen papirrester. Som sagt: Alt kan brukes - og alt blir brukt!Ellers har vi sagt takk og farvel til sola. Jeg så den for siste gang forrige søndag, og den er ikke tilbake før 13. januar. Mørketiden er tung å komme gjennom. Det er mørkt når man står opp og kjører på jobb og mørkt når man kommer hjem igjen.

2 kommentarer:

  1. Skal si du har vært produktiv og laget mange kort....det er heldigvis ikke lenge til solen snur. Ha en fin adventshelg

    SvarSlett
  2. så koselige julekort :) Selvgjort er velgjort!!!

    God førjulstid

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!