fredag 29. juli 2011

TOMHET


I går kveld kom den endelige beskjeden om at Margrethe Bøyum Kløven var blant de drepte på Utøya. Hun var min elev fra 1. klasse på Bryn skole i Bærum. Hun var en solstråle fra første dag og spredte bare glede rundt seg. Jeg kan enda høre latteren hennes, den vakre sangstemmen hennes og de kloke ordene hennes.  Jeg kan ikke fatte at hun ikke skulle bli mer enn 16 år.


Jeg sitter 150 mil unna de grusomme handlingene. Likevel kjennes det så nært. Via Facebook har jeg fått informasjon fra familie, klassekamerater og deres foreldre, men alle har levd i uvisshet helt til i går da den triste beskjeden kom. 


Det hjelper litt å dra ned til museumsområdet og til Mannen fra havet. Disse bildene er ikke tatt i dag, men tidligere i sommer. Et turistskip hadde den dagen forvillet seg utenfor her. Det er ikke ofte de beveger seg på yttersida av Vesterålen, som dette store skipet tydeligvis gjorde.

3 kommentarer:

  1. Forferdelig trist at det var den beskjeden dere skulle få. Å gå slik i uvisse og håpe og være engstelige. Og så dette. Vanskelig å finne ord. Tenker på dere.

    SvarSlett
  2. Hei!! Leit å høre!! Jeg kjenner ingen personlig, så jeg kan ikke kjenne helt den følelsen. Men det er rare dager, med mye avislesing og forsøk på å forstå...... Ha en fin dag!! Anne Kari:-)

    SvarSlett
  3. Ufattelig trist! Klem fra meg til deg.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!