onsdag 12. mai 2010

UTEN BILDER

Jeg er høyst oppegående, kan jeg trøste alle bloggvenner med. Det er tentamens- og eksamenstid på skolen, stor tankevirksomhet og travle dager med retting. Vi går inn i den mest hektiske perioden av skoleåret, og da er det godt med røde dager på kalenderen slik at man får trekke pusten.

Det er en feil med systemet her. Telefonen virker ikke (bredbånd !!), og jeg får ikke til å legge inn bilder på bloggen. Jeg vet enda ikke om jeg får til å publisere dette innlegget!!! Jeg har tatt flere hundre bilder den siste måneden, så det er synd jeg ikke får vist noen av dem. Jeg er som måsen (måken), jeg kvikner til når det blir vår. Hagen bugner av krokus og andre vårblomster, snøen er borte, sola skinner og alt er bare velstand. Den eldste har sågar flyttet for seg selv igjen, og det var sannelig på tide.

Jeg kommer sterkere tilbake når ting blir i orden og jeg får "hodet over vannet"... (Morten Abel..)

5 kommentarer:

 1. Åh, det var godt å se at du er oppegående!! Har savnet dine kreative innspill. Kan tenke meg at det er travle dager i jobben. Med nye fag, og ny sjef ;)
  Det må være godt for eldtesønnen å få sitt eget igjen. Det er vel ikke langt unna, så dere dere kan se hverandre ofte hvis ønskelig?

  Kjører du forresten aldri denne veien lenger?

  SvarSlett
 2. Godt at våren er kommet til dere også, etter aprils snøfall. Slik kan det være her i Calgary også, uforutsett og vanskelig å spå... Det er herlig med grønne blad, tulipaner og krokus. Nyt hver dag:)

  Hilsen Kanadagåsa

  SvarSlett
 3. Det stresset må erfares!! Du får all min sympati.

  SvarSlett
 4. Joda, Birth. Jeg kjørte den veien senest i dag. Vi er i Januarsola sitt rike. Og om to dager har Kanadagåsa bursdag. Gratulerer, kjære Margrethe!

  SvarSlett
 5. Alt er en overgang, sa reven da han ble flådd!

  Hold ut, hold ut!
  Snart har du sommerferie, bare vel en måned til nå, så kan du slå ut hårene, eh, håret!
  Klem!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!