tirsdag 20. april 2010

FRA VÅR TIL VINTER TIL VÅR

skulle dette innlegget hete, men så vil ikke Mac'en laste opp flere bilder, så da blir det bare halvparten som kommer med i denne runden. Innleggene mine blir stadig etterlyst, så det må vel bety at de blir lest av noen der ute. Jeg kan trøste alle lesere med at vi har hatt en vakker dag i Vesterålen med en temperatur til å overleve i, med snøklokker og krokus i hagen og gamla sjøl på sofaen i tre timer i ettermiddag. Det kalles å være tirsdagssliten! Tirsdager er det nemlig full rulle med seks undervisningstimer, inspeksjon i matpausen og møte i to timer etterpå. Da ser en sofaen i hver eneste sving de 20 minuttene det tar å kjøre fra jobb og hjem.

Bildene er ikke tatt i dag, men i påsken, som folk der sør misunner oss som bor her nord. I forrige innlegg skrev jeg at jeg var syk i hele påsken, og det er stemmer, men jeg var noen korte turer ute med fotoapparat likevel. Jeg ble jo bedre og bedre og bedre.... i alle fall etter at jeg hadde begynt med penicillin og hostesaft og sånt. Og jeg gjennomførte sangen i kirka 1. påskedag, ikke med stil, men dog,.....Svinøya ser vi her..
Og dette er blå himmel. BLÅ HIMMEL!! BLUE SKY!!
Men dette da, hva er det? Jo, det er det vi våknet til forrige helg! Kong Vinter var ikke ferdig med å drysse sitt englestøv over oss, ikke er det aske fra Island heller, men ekte snø. Bildet er tatt ut gjennom soverromsvinduet. Det er ikke akkurat stygt, men... Ja, bildet er jo fint, da.. Og jeg kan berette fugleinteresserte med at sjura har bygget seg et digert reir i ett av de to grantrærne. Hun bygger høyt i år, sjura, og hva betyr så det? "Det er vårdag i skogen, det spretter og gror, og sangen du hører er fuglenes kor. Det er dompap og sisik og meiser og stær, og de traller og synger i alle slags vær. Tralala, tvidelididi....."

10 kommentarer:

 1. Synes det går tregt med våren her i Tromsø.
  Fikk skikkelig vårstemning i påsken, men etter den tid har det liksom stoppet opp eller gått litt bakover:(

  Nå ønsker jeg meg pøsregn i tre dager med påfølgene dager med sol!

  Ha en trivelig dag!

  SvarSlett
 2. Hei!! Fantastiske bilder!!! Ja jeg er misunnelig på den naturen.... Morsomt med gerilja brodering!! Det snør i oslo akkurat nå!! Ikke morsomt.... Ha en fin dag!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilder...vi hadde snø i går...huff..

  SvarSlett
 4. Ja,hos deg var det himmelblå og misunnelige var vi på en måte,i påsken.
  Men ikke si det til noen. Vi har jo hele slekta i vesterålen og Harstad.
  Har vel sagt det før men sier det igjen. Den naturen og de fargene som er hos dere, DET er til å bli misunnelig av.
  Ha en fin vår.

  SvarSlett
 5. Det er godt å se at du er tilbake igjen! Og frisk!
  Jeg er bortreist i helga, er i en av de byene hvor du har bodd.
  Ha ei finfin helg!

  SvarSlett
 6. Hei på deg. Koselig at du stikker innom og sier hei;) Godt at det ikke bare er meg som sliter med å holde bloggen oppdatert:)
  Håper du har hatt ei fin helg. Klem fra meg.....

  SvarSlett
 7. Herlighed, som de sier her i Rogaland. For noen fantastiske flotte bilder du har tatt. I pinsen skal jeg nordover til Sørkjosen på besøk. Etter å ha sett disse bildene gleder jeg meg som en hund. Tusen takk for at du gir deg tid til å dele med oss andre!
  Ha en god dag!

  SvarSlett
 8. I dag har det vært vårlig her. :-)
  Hvordan har det vært hos dere?

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!