torsdag 27. mai 2010

MOLLY MALONE

Se der, ja. Der gikk det plutselig an å laste opp bilder igjen. Nå er det en viss fare for at jeg kommer sterkere tilbake på bloggen. Skjønt, har jeg tid til det nå ved slutten av skoleåret?

Som dere ser av disse to bildene, så har jeg vært en liten svipptur i Dublin nå i pinsen. "In Dublin's fair city where the girls are so pretty, I first set my eyes on sweet Molly Malone.."

Svippturen gikk med charterfly (tsjekkisk selskap) fra Harstad/Narvik lufthavn og var organisert av et reisebyrå fra Sortland. Kom vi oss hjem? Så vidt!! Denne gangen var det godt å komme hjem! Det var 26 grader i Dublin. Sangfuglen har sunget "Kjerringa med staven" - fire vers - på irsk pub!! Flere bilder kommer......

5 kommentarer:

 1. Så deilig med litt temperatur da. Var ute og gikk tur i 15 varme grader i dag, og ble helt kokt. Telen er ikke ute av kroppen ennå, helt. Lykke til med all rettingen, snart er det sommerferie!

  SvarSlett
 2. Takk for titten. Så fint at du kan laste opp bilder igjen, det er alltid hyggelig å dele bilder i bloggen. Tenk,,,snart er det feire :0)

  SvarSlett
 3. Så herlig med en utenlandstur.Har savnet nytt på bloggen din ja.

  SvarSlett
 4. Det gjør godt å reise litt å få nye opplevelser synes jeg også. Har aldri vært i Dublin. Trodde det var et sted hvor det regnet mye og ikke var så varmt og godt :)
  Direktetur fra Evenes var jo noe å tenke på ...

  SvarSlett
 5. Godt å se at du er igang igjen. Vil tro at denne er turen blir av årets høydepunkter, du og Rita på irsk pub, jeg sier ikke mer.....:-)).

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!