søndag 14. mars 2010

DEN STILLESTE TIMEN

Den stilleste timen er søndag fra kl. 0800 til kl.0900. Da slår jeg på radioen og hører på Sangtimen. Denne søndagen tenkte jeg på Waleskringlen som Gunn kom med torsdags kveld. Og på tulipanene som jeg fikk av mine kolleger forrige helg. Når man setter dem kaldt om natten, varer de en hel uke, minst.
Den flotte vasen fra Hadeland Glassverk fikk jeg i innflyttergave av trivelige Heidi, som er en av naboene her.
Og mens snøen laver ned her i nord og fyker rundt "øystolan vårres", så koser jeg meg med enda flere tulipaner. Jeg ønsker snøen dit pepperen gror, for nå vil jeg ha vårlige dager med snøklokker og krokus i hagen. Jeg har observert den første "makkfloga", og "istappene på takene faller ned i hodene på damene så hattene faller a.."

Her er et eldgammelt bilde av Steine skolemusikk fra 1964 eller der omkring. Jeg står i andre rekke, som nr. fire fra høyre og midt i bildet. Trygve Sivertsen, min fars onkel, var dirigent, og han er ytterst til venstre.

2 kommentarer:

  1. Heldig er du som har noen som kommer med kringle til deg! Jeg har noen naboer som har bedt oss på boknafisk i morgen. :-)

    Tulipaner liker jeg! Men det er ikke ofte jeg får det. Lørdag kjøpte jeg meg blomster - eller én blomst - en gerbera; den har så nydelig oransje farge, og så står den leeeenge.

    Bildet av skolemusikken må være tatt den gang du var sjenert, for det ser sånn ut ;-) Joda, jeg vet at du fortsatt sier du er sjenert.

    SvarSlett
  2. Våren er korpstid! Og tulipantid og kakekos :-)

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!