tirsdag 24. september 2013

REISEMAPPE
Det holdt hardt, men det holdt! Reisemappa er klar og fylt med pass, reiseforsikringsdokumentasjon, helsekort, "spanskkurs" og pass. Lukkekanten kom på etter midnatt, og typisk meg at det skulle gjøres i siste liten. Det blir som den gangen da jeg sydde fane til Stangneslia barnehage i Harstad natt til 17. mai. Den ble også ferdig.


Så er det også typisk meg å sy fler enn en når jeg først holder på. Jeg hadde både "romastoff" og "parisstoff", en meter av hvert, så nå blir det enda flere reisemapper, men ikke før jeg kommer hjem.


Turen går altså til Spania utpå ettermiddagen. 4 kjoledamer på tur mens mennene steller hjemme! Spanskkunnskapene er ikke gode, jeg har hatt tre vikartimer i spansk og kommer langt med å kunne bestille øl og vin og be om regningen. La quenta, por favor!


Jeg skal ikke reise med tom koffert. Den er allerede full, og nå skal jeg stå opp og pelle ut et par plagg. Garn, strikkepinner, heklekrok og noe å stitche på er dyttet innimellom. Ha det fint mens jeg slikker sol, dere!


- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. De sy og strikketøyene kan du legge igjen hjemme, om du ikke har dem i håndbagasjen for strikking på flyplasser og fly. Der nede blir de neppe rørt. God tur.

  SvarSlett
 2. Ønsker deg god tur, mye sol ,mye god mat mm. :-)

  SvarSlett
 3. Det var jammen ei smart reisemappe !
  God tur til Spania og nyt gjerne una grande cervesa i varmen !

  Anne-Mari

  SvarSlett
 4. God tur og kos deg!!:-) anne Kari

  SvarSlett
 5. Orden i reisesakene er viktig!
  Buen viaje!

  SvarSlett
 6. Håper du har fine dager ;o)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!