tirsdag 25. desember 2012

VELKOMMEN INN


Velkommen inn har jeg lyst til å si, men her er huset rammet av "pestelens", noe som førte til at husfruen havnet på sofaen på julaften og i senga på 1. juledag. 

Huset ble vasket og pyntet både inni og utenpå, men så sa det stopp. Lærere blir syke i ferier, var det ei dame som sa.

 Denne flotte duken har Trine Tolvsby Bakke (Lappemakeriet) designet. Mønsteret sto i Quiltemagasinet for flere år siden. Den var artig å sy. Prikken over i'en er grisene som jeg kjøpte på Bærums Verk.

Denne kransen er også flere år gammel og typisk meg, jo mer pirk, dess bedre. Det var litt av en tålmodighetsprøve å sy alle de lappene. Den har foreløpig fått plass på notestativet, bare.

 Dagen er borte og natta er stor,
men i mørketidslandet skal høres et ord,
om sol som skal snu så det bærer mot dag, 
om folk som skal samles til helg og til lag. 
På veien mot Betlehem bærer Maria
et lys, et lys, et lys imot mørketida.
 Trygve Hoff


Jeg ønsker alle lesere av bloggen ei fortsatt strålende jul.


17 kommentarer:

 1. Så mange koselige bilder fra heimen din. Synd dyu havna i senga, skulle visst vært der jeg også, men har ikke tid. God bedring

  SvarSlett
 2. God jul t deg, Gudrun! Bra du har drie deg såpass at du har fått skrevet på bloggen. Fin og lekker som alltid. Godbedringsklem fra Astrid A

  SvarSlett
 3. God betring! God jul til deg og dine.

  SvarSlett
 4. Dumt med julepestilens, virkelig! God bedring... nyter de fine bildene dine, og all den fine pynten, grisene tar kaka - de var kjempeflotte! Ha en god romjul!

  SvarSlett
 5. Julepestilens!! Morsomt ord, men ikke morsomt å få!! Typisk når msn senker skuldrene og får fri, da blir man syk!! God bedring! Hyggelige ting du viste frem!! Annek:-)

  SvarSlett
 6. Ikke trivelig å bli syk i jula! Håper du er raskt på bena igjen.
  Ønsker deg ei trivelig romjul uten pestelens:)

  SvarSlett
 7. Ikke trivelig å bli syk i jula! Håper du er raskt på bena igjen.
  Ønsker deg ei trivelig romjul uten pestelens:)

  SvarSlett
 8. Typisk for lærere å bli syke i ferier, det vet jeg av erfaring. God bedring. Vakre naturbilder du viser, og de grisene var kjempesøte. Imponert over sømmen din. D

  SvarSlett
 9. God bedring,fint m!ed rolige dager.Hyggelig å ta frem julequiltene.Koselige ting du har sydd.Vakre naturbilder,å fint på trammen din:)Ha en fin dag

  SvarSlett
 10. Ønsker deg riktig god bedring! Ikke noe kjekt å bli syk verken i jula eller andre tider. Det passer liksom aldri. Takk for titten i ditt koselige hjem. Mange fine ting du har laget.
  Ha fortsatt en god romjul!

  SvarSlett
 11. Det e godt å bo i nord, idag fikk vi 1 cm snø, så no e det ikkje grønt ute, men litt hvitt ;o) Stor juleklem!

  SvarSlett
 12. Så koselig med jul det var her. God jul :-)

  SvarSlett
 13. Håpe du er på beina igjen, og kan nyte
  noko av jula.
  Nokre har influensa i vår familie også, og har vore
  svært medtatte.
  Håper eg går klar...

  Sender mange god betringklemmar til deg :)
  Anne-Mari

  SvarSlett
 14. Hvilke fantastiske bilder! Jeg får lyst til å ta en tur. Jeg vil ønske deg god bedring og takke for et trivelig "bloggår." Jeg blir litt nysgjerrig etter å høre hvem du kjenner som bor i A.D. vei i Rælingen. Det er ikke langt unna der jeg bor:-)

  SvarSlett
 15. Ja, velkommen i klubben! Hvilken klubb! Jo, den av lærere som bruker ferien på å være syke! V er noen i den klubben, kjedelig " inngangsbillett" for å bli medlem, men....
  Fin julepynting både ute og inne! Her sør har snøen sørga for julepynting ute pluss at snøen skjuler det man ellers har prøvd å pynte.
  Takk for hjelp på spørsmålet om merkelapper! Nå er de bestilt, og på sikt vil jeg prøve å lage selv, må bare finne noen med en blekkskriver.
  God bedring, og godt nytt år til deg!

  SvarSlett
 16. Så fine bilder og så fin julepynt!
  Ønsker deg god bedring og et riktig godt nytt år :O)

  SvarSlett
 17. Å,så koselig å se alle dine bilder! Håper virkelig at du er i fin form igjen nå. Takk for koselig kommentar på bloggen min: Ja,jeg skal hilse alle du kjenner i BLL!!
  Godt Nytt År med mye sying i 2013 :))

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!