lørdag 15. desember 2012

KJÆRE FOLK


Kjære folk, jeg sitter og ser på Nyhetskanalen, kanalen der man får nyhetene inn med teskje. Han snya i sør! Stakkar... SÅNNE overraskelser i form av snø og uvær har VI hver vinter, med veier som fyker igjen, med fokk og rokk og mildvær annenhver dag, med liten og full og sterk og mektig sterk storm og orkan og sydvestkuling og pessregn. Jeg har ikke sett noen med TV-kamera her av den grunn. Det holder lenge for meg å se snøen på TV, så bare behold den i sør. Jeg er strålende fornøyd med grønn plen i desember, for så vidt også med mørketid så lenge det er stjerneklart, nordlys og vindstille. Det er det nå. "Gata" vår mellom to svinger i Kleivan på Steine er like bar som den var i oktober...
På tide å sette igang Kenvudden..
God førjulstid, folkens!

10 kommentarer:

 1. Hehehe :-) Jepp, her på Sørlandet er det full "krise" !!!

  SvarSlett
 2. tji hiii ;)

  ikkje snø her heller

  god helg - smil - monika

  SvarSlett
 3. Her fyker snøen forbi vinduene akkurat nå, men her i indre øst er vi også litt bedre forberedt på sånt enn i sør-vest og for ikke snakke om Oslo. Der er jo 5 cm snø ei "katastrofe". Når man bor i Norge må man være forberedt på dette. Men det er fremmed å se bildene dine, helt uten snø. Jeg kunne gjerne bytte ;)

  god adventshelg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bildene ble tatt i oktober. Jeg får gå ut og ta noen ferske fra i dag mens det enda er såpass mye lys at det går an... Får stille meg på samme stedet som sist..

   Slett
 4. Det er nesten sommarleg hos dokke :)
  Her er akkurat passe lite snø, sjeldan den får ligge så lenge i fred som no.

  God helg til deg!

  SvarSlett
 5. Jeg bor på Jæren og midt i snøføyka som er på TV.....og selvfølgelig, mange har det slik og verre hver vinter. Problemet her hos oss er at vi aldri har det sånn på vår kant av landet, så dette var vi helt uforberedt på. Forrige gang vi hadde slike snømengder og storm var i 1969 og det husker jeg fra den gang. I kveld, dagen etter, har det som vanlig gått over til mildvær og regn. Mildvær, regn og stiv kuling er det i bruker å ha vinterstid. Snø har vi som oftest bare en dag eller to og kanskje får vi ikke mer snø denne vinteren. Hvem vet hva som er på gang i fremtiden nå med alle klimaendringene?

  SvarSlett
 6. Æ må no flire litt.. Her e det også nesten grønn plen, og telefonern gløder fra utflytta venninner... Klart vi har mer trening i skitvær og fokk og rokk, men nordmenn burde ikkje kalle det krisesituasjoner når det fyk litt ekstra rundt øran. Og det har alltid gått bra sjøl om melka ikkje kommer tidsnok til meieriet. Da synes æ jordras og skred e verre... Men det va lite i storby avisen da jordraset gikk i Lyngen for et par år siden..DET va skummelt, sjøl for oss som ikkje bor i nærheta! No har æ sjekka værmeldinga, ser ikke ut til at det blir hvit jul i år...

  SvarSlett
  Svar
  1. Æ har kje bruk for sny te nån teng som helst. Æ ska kje gå på ski og æ har skaffa mæ måkkar. Men æ hør ville røkta om at det kjem ned nån fjon i Bodø i dag. Det e heldigvis en Lofotvegg mella mæ og bodøværingan..

   Slett
 7. Hallo, de bildan ekje fra desember, hihi.... D såpass dårli me lys førr tia så de nesten umuli å ta bilde- men det æ sku si, det va GOD JUL!

  SvarSlett
 8. Ønsker deg vakre romjulsdager! :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!