søndag 16. september 2012

HAR TATT TAK


Når man skal rette Nasjonale prøver, er det greit å ha noe å koble av med innimellom. For maaaaaange år siden bestilte jeg dette teppet "Leannes House" som abonnement "månedens blokk" hos Kathrine. Så flyttet jeg, og så ble de liggende og liggende og liggende. I en grønn plastkurv ble de liggende.
Jeg hadde kuttet opp noen av stoffene, tegnet på noen av stitcery-motivene, og sydd sammen noen av blokkene.
Sommeren 2005, eller var det 2006, møtte jeg en dame fra Tønsberg på ferie i Lofoten. På hotellet i Svolvær kom vi i snakk, hun med teppe og mann, jeg med quilteveske og et par venninner. 
Senere fant jeg henne på blogg og på Facebook.
Hun er for lengst ferdig med sitt teppe. Jeg har kommet i gang igjen med mitt. Jeg stitcher natt og dag, og fint blir det!
Blokk 1 og 5 er nesten ferdig!!
Et julestitchery er også ferdig, men det skal jo MONTERES!!10 kommentarer:

 1. Tror det var lurt at du tok tak i teppet igjen. Det ser ut for at det er veldig mye jobb med det, men som belønning for strevet får du et kjempeflott teppe. Gleder meg til å se det ferdig :-)
  Julestitchery-bildet var også kjempefint:)

  Ha ei fin uke:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig mye jobb, men det er en artig jobb. Ei god arbeidsuke til deg også!

   Slett
 2. Det ser ut til å bli kjempelekkert! Lykke til med videre arbeid - og med de nasjonale prøvene. Ønaker deg ei fin arbeidsuke. :-)

  SvarSlett
 3. Hei!! He he, det teppet har jeg også liggende i biter!! Vel og merke er jeg ferdig med ett, til eldstemann, men mellombarnet tror jeg bare må drømme om å få sitt.....
  Det er fint!! jeg synes ikke det har godt ut på dato. Kanske vi kan kapp sy??:-)AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Teppet ditt er lekkert, flott at du planlegger å gjøre det ferdig!! Julestitchen er også flott.... det er en vakker hobby vi har!! Lykke til med syinga!!

  SvarSlett
 5. Så flott,også flink. Av og til må noe ligge på vent.Ofte er det disse prosjektene man blir stoltest av når de er ferdig.

  Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 6. Stå på, teppet blir nydelig! :o)

  SvarSlett
 7. Amen, this is just so beautiful...I have added you to my blog roll...I want everyone to see your blog..

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!