onsdag 15. februar 2012

LÆRERPENNAL OG TELLEKANTER


En venninne ønsket seg et lærerpennal der det akkurat var plass til "rettepenna" og USB-penna som hun alltid roter vekk. Så kunne hun putte "futeralet" i handveska og alltid vite hvor hun hadde det. De små hjernecellene ble lagt i bløt, noen bokstav og fargeblyantstoffer ble funnet frem,  og noen rektangulære biter ble quiltet på kryss og på tvers, og vips så var den ideelle "til en lærer-gaven et faktum. Jeg ga bort tre til i samme slengen. 


Det var det jeg fikk sydd i morsdagshelgen. Resten av helgen gikk med til å vaske gjennom "studentgarderoben". Tellekanter må det være når poden skal legge tøyet sitt tilbake i bagen. Hvordan det ser ut i skapet hans på hybelen er ikke mitt problem :-)

10 kommentarer:

 1. Vel overstått dag!!
  Kjempefint penal, heldige kollega!
  jeg finner faktisk ikke mitt eget penal etter kjøkkenoppussingsperioden, og jeg er nesten litt bekymret over hvor det kan være...
  Snart vinterferie, juhuu, hvor jeg gleder meg:O)

  Ha ei fin uke videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Hei!! Håper ikke disse lærerne jobber på samme skole..... Tar feil penal:-) Jeg måtte også sy meg et sånt, selvom jeg slipper å rette! Heldige sønn som får tellekanter..... Jeg kom hjem ikveld og 20 åringen hadde tatt seg bryet med å brette masse tøy. Fordi hun tenker å bo hjemme en stund til og jeg har etterlyst litt større deltagelse i fellsekapet........ Et godt pensjonat vil jeg kalle det!! Fredag imorgen!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 3. Jøss, kor flink du er !
  Heldige kolleger :)

  Takk for fin kommentar hos meg :)
  Lærar ja, eg saknar det :(
  Desverre ute av drift no.

  Ynskjer deg ein fin dag !

  SvarSlett
 4. Så fine og altpåtil praktiske.
  Heldig hybelboer :)

  SvarSlett
 5. Hva er det du ikke får til;) Heldige som dine lærerkollegaer er som har deg rundt seg..... Og helt enig med deg at hvordan podene har det i skapet på hybelen er ikke ditt problem, men jeg velger å tro at han har fått inn dette med tellekanter med morsmelka. Dem kan hvis dem vil;) Ha en fin aften der oppe i nord......

  SvarSlett
 6. woow.,vilka färger :)
  å missa nu inte.....

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  förra veckan var det 105fina bloggar med
  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlett
 7. Så flott gave og heldige lærere da :-)
  Likte stoffet godt også, er svak for svart stoff med litt sterke farger på.

  SvarSlett
 8. Hei! Så mye fint du lager! Har sittet og sett særlig på de kjempefine mobilvottene dine. Hvor fant du mønsteret til dem?

  SvarSlett
 9. Tøft lærarpennal! Kunne hatt bruk for eit slikt pennal eg også, men tvilar på at eg hadde funne det igjen i veska, finn i alle fall aldri mobilen før han har slutta å ringe, kanskje eg treng eit mobilpennal også?

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!