fredag 2. desember 2011

DET ER OVER


Det er over for i år. Symaskinen er satt unna! Det blir ikke sydd ett eneste sting på symaskinen før i 2012. Jeg må prioritere!
Her er det siste jeg har sydd: Poser til telysene som ligger og flyter i skuffer og skap. De er til salgs for 150 kroner pr. stk. 

Her er telysposer for enhver smak, også noen for romantiske roseelskere.


Jeg driver og rydder. Det skal være blåst i heimen til det blir lørdag.   Jeg har en hel natt og ta av. Jeg brukte ettermiddagen sovende i en stol. Ble det sånn? Ja, det ble det....

6 kommentarer:

 1. Flotte poser!
  Ønsker deg ei fin adventstid!
  Klem : )

  SvarSlett
 2. Skal si du har vært effektiv på tampen av året. Telysposene var kjempefine. Likte stoffene dine!!
  Her i huset har jeg "stengt" syrommet for ei stund siden - iallefall nesten....Har et fleecekjole-ønske fra eldstedatter, og hva gjør man ikke for skattene sine;))
  Ha ei herlig adventstid:)

  SvarSlett
 3. Hei!! Når du setter igang for å lage noe, lager du en hel gjeng av hver ting.... Imponerende!! Jeg var fornøyd igår fordi jeg sydde 2!! sminkepunger parallellt....... Mmmmm hvordan får du det til?? Ha en fin helg, fordi idag er det jo fredag!!:-) Klem fra AnneKari:-)

  SvarSlett
 4. Nydelige. alle sammen! Ha en riktig fin helg i blåst hus!

  SvarSlett
 5. Flotte fine poser;-). Kos deg med andre ting i adventstida! Klem

  SvarSlett
 6. Hei, hei, og takk for trivelig hilsen fra deg! Ser du har hatt storproduksjon av lysposer. Mange fine varianter. Selv har jeg sydd kun en, men derimot er den i "daglig bruk" nå i mørketiden.

  Jeg tror nok jeg skjønner hvem du mener med trønderdamen som bor på Frei. Yngstejenta går på skolen hvor jeg jobber. De bor 2-3 kilometer unna. Kreativ familie!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!