lørdag 1. oktober 2011

TEPPETID


Det er ikke hver dag jeg får noe ferdig, men nå er jeg stolt av meg selv. Dette teppet sydde jeg lukkekant på i formiddag. Det skal henge over den røde stolen, og av og til ligge pent drapert over mine ben når jeg ikke får varmen i meg på annen måte. 


I sommer ryddet jeg ut av pappas gamle kontor (herre jemini, der var det mye bøker, papirer, avisutklipp, bilder, museumsgjenstander, frimerker, gamle skrivemaskiner osv.). Nå har rommet blitt til et koselig soverom med en til enhver tid oppredd seng, og sengen har fått nytt sengeteppe!!

Litt svensk, kanskje, men lyst og fint ble det...

7 kommentarer:

 1. Æ må sei du har vorre dreftig! Har masse stoffer liggende, men inspirasjonen mangler. Håper den kommer "rækanes" en dag.

  SvarSlett
 2. Jøje mæ,for noen flotte tepper!! Du er flink!!

  SvarSlett
 3. Flotte tepper;-) Vi har nå et hus med store rom, savner ofte det gamle skeive huset med mange små rom, der kom liksom teppene til nytte på ulike senger. Noe som resulterer i at for mange av dem ligger i skap.. Ha en fin uke;-)

  SvarSlett
 4. Hei!! Så fine tepper!! Jeg synes ikke det blå teppet er 'svenskt' og det røde er også kjempefint!! Jeg liker også å sy firkanter, det blir alltid fint!! God søndag!! Annek:-)

  SvarSlett
 5. Det var nydelege tepper du har laga, og flotte fargeval :) Eg har ikkje sydd slike, men eg forstår at det er mykje arbeid på dei. Ein fin dag til deg :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine tepper, Gudrun. Litt av et arbeid å holde på med sånne store prosjekter, men når resultatet blir så bra er det verdt det:))

  SvarSlett
 7. Du verden for noen nydelige tepper.
  Alltid godt å få noe ferdig :-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!