mandag 6. september 2010

TOTAL NYTELSE

Hva er vel mer trendy enn å velge grønt? spør Magnar Kirknes i Kokkeskolen i siste utgave av VG Helg. Her lager han grønn ertepuré til torskefileten. Han sier at den totale nytelsen får man i kombinasjonen mellom fisk, erter, soyasmør og sopp, så nå skal der lages torskemiddag, dere. Torsken ligger til tining på benken, jeg må bare en tur på jobb først, deretter få tak i ingredienser der mangler: Soyasaus, fersk ingefær, grønne erter fra frysedisken og basilikum. Tjoho..... Er det rart man får "kick"? Et par smoothie til frokost gjør jammen susen, så nå iler jeg avgårde til intens dikttolking i niende. Bjørneboes "Iscariot" skal plukkes i fillebiter allerede i første time. At tåka henger nede på tretoppene og at det er yr i lufta er av underordende betydning akkurat i dag...

3 kommentarer:

 1. Deilig når man finner nye oppskrifter..... Du høres ut som en virvellvind....Heldige elever, hvis de er våkne.... Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Begynner å lure på om matlaging er en av dine store hobbyer ....?

  Apropos tåke; i dag var det vanskelig å lande i Tromsø, men jammen fantes det et smutthull, slik at vi ikke ble mer enn tre kvarter forsinket. :)

  SvarSlett
 3. Det der høres godt ut. Grønnerter med basilikum er helt sikkert en fin variant fra den vanlige grønne erterstuingen som vi alle kjenner til. Mest av alt misunner jeg deg den torsken som lå på benken til tining (ha,ha). Fisken du får tak i uti Bø er uten sammenligning forøvrig.

  Hilsen Kanadagåsa

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!