fredag 16. januar 2015

365 KREATIVA DAGAR PÅ ETT ÅR


 Det har tatt helt av på syrommet. Jeg var så (u)heldig at jeg meldte meg på ei svensk side på Facebook, 365 kreativa dagar på ett år, og det forplikter, så jeg har hittil i år publisert minst ett ferdig produkt pr. dag. Jeg har ikke rukket å ta bilder av alt enda, med unntak av med iPad, og kvaliteten på de bildene er ikke til å rope hurra for. Bilder tatt inne - i mørketida - er heller ikke av beste kvalitet på tross av at utstyret absolutt er i orden. Jeg må skaffe meg en lampe. 


Disse sminkepungene er favoritten for tida. Jeg tror det er et gammelt Lise Bergene mønster (fra en eller annen bok). Jeg har laget en plastmal som jeg tegner etter. De er sydd av plastbelagt stoff (Princes, Kid, Poulsson, Jysk), og til fór har jeg selvsagt et matchende stoff. Jeg bruker blondeglidelås (metervis) som jeg syr på fra VRANGEN og på maskin.


 Noen fikk strikkeveske til jul. Det er ikke plass til en hel kofte i den, men den er kjekk å  ha med på tur. Nå som jeg har fått tak i "strikkestoffer" er den enda artigere å sy. Quiltefia har laget mønsteret. Æres den som æres bør!


Jeg har bestemt meg for å bruke av garn-, stoff-, knappe-, bånd- og glidelåslageret til neste gang jeg skal ut og reise (jeg vet at jeg ikke KLARER å la være å besøke lokale quiltebutikker der jeg er), jeg må nemlig gjennom dette "hullet" hver gang jeg skal ut av kommunen, og det må jeg hvis jeg skal ha tak i fine stoffer. Endestasjonen for denne kommunen er nemlig tunnelen mellom Bø og Øksnes kommune. Nå har vi fått gatenavn her i kommunen, og jeg bor i den veien som ender ved denne tunnelen. 391 skal det etter hvert stå på huset mitt, Bøveien 391. Dette tallet blir lett å huske - jeg har 3 barn, og den yngste er født i -91. Det er en innøvd sak å henge ting på knagger, nemlig.


Det er TULIPANENS DAG i dag, noe Finn Schjøll gjorde oss oppmerksom på i dagens utgave av God Morgen Norge. Jeg var heldig som fikk en bukett hos Joanne, min canadiske venninne, og så kjøpte jeg noen rosa selv. Bildet er dessverre fra i fjor, men vasen er den samme. Om tre uker får vi kjøpt tulipaner fra det lokale gartneriet. Jeg gleder meg til flerfargede buketter derfra. 
Ha en god helg!

5 kommentarer:

 1. Ja, du er jammen driftig, ser jeg. Tror jeg hadde blitt litt stressa om jeg visste at jeg måtte produsere en ny ting hver dag...men du klarer det nok uten problemer :) Jeg er heldigvis kommet i gang igjen etter lang tid med symaskinproblemer. Jeg var på nippet til å miste all sylyst, men nå ser det lysere ut.
  God helg og lykke til med 365 dagers prosjektet ditt :)

  SvarSlett
 2. Så flink du er :-) Ha en flott kveld :-)

  SvarSlett
 3. Oj, det var virkelig utfordring i pensjonist tilværelsen! Men du klarer det nok, driftig som du er ;o) Prøver å ikke bli altfor misunnelig på folk som har tid til å sy.. Akkurat np er målet mitt å få ferdig ting som ligger i den store strikkekurven.. Ett par kofter, håndduk, en ensfarget jakke.. Noe å ta tak i med andre ord ;o) Ha fine dager fremover, vi fikk sola tilbake idag,feiret med solboller og varm saft.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :)

  Fine ting du har sydd,
  nydelige tulipaner!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!