onsdag 14. mai 2014

VG-LISTA TIL SORTLAND
I dag har det vært ville tilstander her i Vesterålen, eller BÆSTERÅLEN, som enkelte sier. Kreativiteten har blomstret i hele regionen for å få VG-lista til Sortland. Midt på dagen i dag kokte det i blåbyen, og jungeltelegrafen gikk om at Jan Fredrik Karlsen var sett i innsjekkingskøen for Evenes på Gardermoen. Så ble han observert på Evenes, på bussen og på bensinstasjonen i Kongsvik, der han visstnok hadde investert i ei varm pølse. Klokka halv to i ettermiddag kom nyheten på direktesendt VG-TV om at Sortland hadde vunnet. Skål for det! VG-lista kommer til Sortland 30. juli. Da passer det fint med Reginedaga i Bø 20. - 27. juli og avslutning på Sortland.


I går og dagen før var jeg i Tromsø. Mål nr. 1 var utepils på Skarven. Det var isende kaldt og regn, så det ble innepils i stedet, uansett årets første!


Vi bodde på ett av Clarion-hotellene. Herr Stordalen kjører økologisk og sunn og næringsrik mat. Tran og Sanasol sto også på frokostbufeten. I dag er vår kjære ordfører (og min tremenning) Sture i Oslo. Alle landets ordførere er samlet i hovedstaden i forbindelse med at Grunnloven er 200 år med besøk på Slottet, i Rådhuset og i Stortinget. I kveld var ordføreren vår på Nyhetskanalen og snakket om den nye kommunereformen. Han mener at Jan Tore Sanner må ha tatt for mye Møllers tran. Kanskje Sanner alltid bor på et Stordalen-hotell, tenker jeg!


I Tromsø falt jeg for dette kunstverket av Bjørg Thorallsdottir. Jeg kjøpte det ikke, men det kan hende jeg gjør det en annen gang. Når en dør lukkes, åpnes ikke lenger en annen. Nå åpnes det alltid en champagneflaske, og deretter åpnes et vindu. Så roper man det ut: I DAG HAR JEG MOTTATT MIN ALLER FØRSTE PENSJON FRA NAV OG FRA STATENS PENSJONSKASSE! I morgen sier jeg opp min stilling som adjunkt i Bø kommune. Bodø kommune (Saltvern), Bærum kommune (Bryn) og Bø kommune (Steine og Bø ungdomsskole) har alle vært gode arbeidsplasser. Nå er jeg EKTE pensjonist! E det rart æ har behov for å sleng ut nån saftige nordnorske glosa:-Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

 1. Herleg innlegg !
  Mykje kjekt å lese :)

  Gode maidagar vidare frå Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Gratulerer med VG lista.
  En tid for alt, det må være litt rart samtidig som godt å kunne være en pensjonist. Nyt livet og mulighetene.
  Flott bilde om dør og champagne. Kos deg :)
  Ha en fin 17. mai feiring.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med pensjonisttilværelsen! Av mine venninner er pensjonistene de travleste og mest opptatte! Nyt tilværelsen!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!