torsdag 7. februar 2013

ET MAGISK TALL

Sekstito er for meg et magisk tall. I denne stua ble jeg født for like mange år siden. Klokken var 1350. Det var onsdag. Det var sjuende februar. Det var vinter. Jordmor Margit Eriksen ble budsendt og pappa hjalp til. Jeg har latt meg fortelle at det var en hard tørn, og det ble ikke flere barn i denne familien. Jeg var 12 mark (3000 g) og 51 cm. Det står gravert inn i ei barneskje i sølv av merket STORK. For fjorten år siden på denne dagen endret jeg sivilstatus fra galt til verre eller bedre alt etter hvordan man ser det, og ei nær venninne gjennom mer enn tretti år skal til graven et annet sted i Nordland om litt over et døgn. Det er gjennom motgang en vokser seg sterk. Det nytter ikke å sette livet på vent. Med blandede følelser setter jeg kaka på bordet når natta og arbeidsdagen er over. Kanskje det er noen som trenger noen akkurat i dag. Om få uker sender jeg søknaden om AFP. Etter første august er jeg freelancer i en eller annen form. Jeg skal ta tiden tilbake. Jeg skal bli administrerende direktør i mitt eget liv. Det er DET jeg skal! Gratulerer med dagen, Gudrun :)

15 kommentarer:

 1. GRATULERER MED DAGEN GUDRUN!En milepel i livet ditt og en ny start med blanke ark for neste året:) Du ønskes en fantastisk dag. Tenker på deg!

  Hilsen Kanadagåsa

  SvarSlett
 2. Hei og gratulerer med dagen!! Jeg ser helt klart at 62 betyr en omveltning i livet ditt! Men det høres bra ut å få administrere din egen tid. Livet byr på gode dager og noen ikke fullt så gode dager......klem fra Annek:-)

  SvarSlett
 3. gratulerer! freelance i eget liv hørtes så rett ut for meg. skal se det blir mange gleder framover, ikke sant. ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Hurra for deg på 7 februar 2013 :-) Ha en koselig dag,Gudrun og se frem til høsten;quilting på heltid er helt topp. Du har laget et morsomt 62-års bilde!
  Hilste de du skrev samt alle fra deg på siste BLL møte,de hilser deg tilbake!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen! :o)

  SvarSlett
 6. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil jeg gratulere;)En epoke i livet ditt er snart over, og en ny er på vei inn. Du stiger i gradene, fra å være "lærer" til å bli "adm. dir.", noe jeg syntes var så herlig å lese..... Jeg regner med du vil få fylt tiden din fullt ut, noe som igjen gjør at du ikke blir "arbeidsledig" i fremtiden heller;) Ønsker deg det beste i anledning dagen, og måtte kaka di smake fortreffelig;) Selv skal jeg sy i torsdagsquilten i kveld;) Nyt dagen, Gudrun, dagen er din i hele dag;) Klem fra sørligere strøk;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer masse med dagen Gudrun !
  Håpe dagen blir fin og at du for alvor kan sjå fram til sommaren med
  dagar der du kan bestemme sjøl over tida di og få
  Gjere berre det du har lyst til ;)

  Nyt dagen i dag :)
  Store klemmar frå Anne-Mari

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen, og lukke til med livet vidare :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer kjempemye med dagen:)

  SvarSlett
 10. Gratulere med dagen, og som mi kreftsyke veninne sier. "Tenk alle klærne som skulle gjemmes til finere bruk, alt det fine undertøyet! ta det i bruk, kanskje får vi ikke tid til å vente på alle disse fine anledningene!" Koselig at du ser frem til å bli adm.dir. i ditt eget liv, nesten som jeg misunner deg litt:)

  SvarSlett
 11. Hurra og gratulerer med dagen....å bli herre over eget liv høres forlokkende ut. Jeg må holde ut mange år enda...

  SvarSlett
 12. Gratulerer med vel overstått. Adm.dir høres bra ut :)
  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 13. Gratulere med de 62..heldigvis bare et tall..Som du selv sier, på tide å bli voksen og ta over som adm.dir i ditt eget liv!!! Tenk, æ kjenne til noen som absolutt ikke vil ta livet med ro i en alder av 62.. Ikke engang redusere på jobben... Æ e så glad for at du velge å LEVE LIVET ;o) Trur du blir overmåtelig opptatt som freelanse pensjonist!!!!Klem

  SvarSlett
 14. Gratulerer med vel overstått dag. Adm.dir for eget liv er vel den perfekte tittel.

  SvarSlett
 15. Kjempeforsinket gratulasjonsklem fra en treg totning :D

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!