søndag 11. november 2012

I SKRYTEMODUS

Teppet fikk være med til byen ved Vågsfjorden, byen jeg bodde i fra 1981-1989. Jeg skulle kjøpe stoff til ramme, men så har den butikken jeg trenger, stengt et par dager pga. flytting. Jeg fikk vist og fortalt til Rita i det minste.

Nå har vi inntatt en bedre middag på Egon og funnet oss vel til rette på kulturhushotellet, Clarion Collection Hotel Arcticus, her er det pianotangenter på sengeteppet til og med.

8 kommentarer:

 1. Oj, kor du har jobba! Du e kjempeflink! Det ble superfint :)

  SvarSlett
 2. Vill bara visa min uppskattning för ett helt underbart arbete som Du visar upp att Du har sytt. Jag tycker att det är ljuvligt att titta på bilderna Du har tagit.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Utrolig fint og detaljert teppe!! Hvis ingen andre skryter, gjør det selv, for det har du ærlig fortjent ;o) Og julekortproduksjonen var helt utrolig, man kan lage MYE uten at lageret blir tomt.,. Ha ei fin uke, klem

  SvarSlett
 4. Utrolig flott teppe du har laget,
  helt klart lov til å skryte at et så fint teppe :O)

  SvarSlett
 5. Enda godt at du hadde noe sommerslig og flott. riktig vakkert var det.Julekortene var flotte de også men jeg fikk litt angst da jeg så dem. Jeg pleier å være tidlig ute med sånt, men i år har jeg ikke begynt enda.

  SvarSlett
 6. LH quilten din ser helt topp flott ut; du har gjort en super jobb ! Jeg er kjempe glad i min som henger i gangen,så jeg kan skryte litt :-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!