mandag 22. oktober 2012

SNART VINTER

Leannes House

Det er snart vinter. Det er snø i fjellene i Bø i Vesterålen. Det er glatte veier.
Denne helga har vi feiret 90 årsdag i tre hele dager til ende. De som er venner med meg på Facebook, kan se bilder fra feiringen der.
Vi har hatt gjester, lange frokoster og lystige netter!
Det ble stille da de dro.
Jeg har ikke rørt håndarbeid denne helgen, men i kveld skal jeg montere disse blokkene fra Leannes House. Jeg er så å si ferdig med alle broderiene, så nå gjenstår monteringsarbeidet. Det blir skikkelig stilig!
 

6 kommentarer:

 1. Så koselig å lese bloggen din igjen - det er ei stund siden sist. Fant ut at vi er kollegaer også - mange lærere som scrapper eller syr. :-) Jeg er nettopp kommet hjem etter ei uke ferie i Tunisia, og kuldegradene kom nesten som et sjokk.Det er virkelig blitt senhøst eller tidlig vinter på den uka jeg har vært borte. Nå skal jeg få unna foreldresamtalene og deretter rydde tid til å kose meg på scrapperommet. Ønsker deg ei fin uke!! :-)

  SvarSlett
 2. Vinteren er på tur her også. Snø på hytta på Sjusjøen, men du verden som jeg koser meg, tross alt;) Må si du har vært driftig, og dette teppet du monterer gleder jeg meg til å se ferdig. Er noen timers arbeid på det;) Kos deg med monteringen;)) klem fra litt lenger sør;)

  SvarSlett
 3. Det ser spennende ut, gleder meg til å se det ferdig montert. Ikke mye vinter her i Bærum foreløpig.

  SvarSlett
 4. Gøy med feiring av 90 år;skjønner jeg ! Det ser pent ut i Bø :-)
  og gleder med til å følge med på BG; gleder meg over min BG hver dag !!

  SvarSlett
 5. Dette teppet er bare lekkert!! Ellers har vinteren heldigvis ikke kommet hit ennå, men det meldes snø til helga:( er ikke helt klar for snø og kulde ennå...

  SvarSlett
 6. Hei!! Det blir fint å få satt sammen Leannes Hus!! Det er innmari fint. Og deilig å bli ferdig!! Høres ut som du hadde en hyggelig helg! Jeg er hjemme igjen etter en deilig uke med sol og varme. Nå er det bare å forberede seg på vinter...... AnneK.-)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!