torsdag 8. juli 2010

IDYLL

At Bø og yttersida av Vesterålen er et idyllisk sted, levner ingen tvil. Derfor markedsføres yttersida sånn: "En tur på yttersida skal gi spor på innsida". For oss tilbakestrømmere er det mer enn familie som trekker. Det er godt å bo her. Det er avstressende, men det går ei stund før vi oppdager det og erkjenner det. I dag har jeg vært i Blåbyen - Sortland - løp fra butikk til butikk og fra kafe til kafe, dog ikke i et vanvittig tempo, men likevel.. Jeg er sliten i beina, lei av å traske rundt, og det er godt å komme hjem, slenge kroppen i sofaen og la tankene fare. Tro endelig ikke at jeg har ligget på latsida for det, jeg har festet tråder i noen kluter og tre sjal, strikket en hæl på en lest (raggsokk), sydd "telys" på åtte telysposer og knekket 3/4 flaske hvitvin med en venninne. Fotoapparatet er levert inn til reparasjon, så bildene er ikke ferske, men fra museet en deilig sommerdag i fjor, den gang da sommeren kom som bestilt. I år kommer den ikke...., men vi koser oss allikevel, ja, vi koser oss allikevel..

10 kommentarer:

 1. Å, du herlige menneske i feriemodus, og likevel kreativ til siste åndedrag!
  Fortsett med det! Lev sterkt, nyt ferien med alt du ikke nådde å gjøre mens du jobbet!
  Jeg føler med deg! Klem!

  SvarSlett
 2. Takk, Stubbetufsa. Jeg har ikke tenkt å legge på røret enda, bare så det skal være sagt. Etter en morgenfrisk dusj ser jeg vågen ligger speilblank, det er vindstille og antydning til sol, og jeg gledes ved tanken på at jeg har seks uker ferie til når denne uka er gått, og den skal nyyyytes, vær du sikker. Klem til deg også om du titter tilbake..

  SvarSlett
 3. Her var det idyll i massevis!Synd at dere ikke har sommer da,i Trøndelag nyter vi noen fine dager nå,det var sannelig påtide!Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en riktig gooood sommer! Ser ut til at du vet å nyte de gleder livet har å tilby bare vi åpner øynene og ser alt det gode som er tilgjengelig.
  Livet er her og nå,og nå er jeg i Trøndelag:-) Blir godt å komme hjem til Norge snart...borte bra,men hjemme best!
  Sommerhilsen fra Bjørg
  Kommer til Bø utpå høsten en gang:))

  SvarSlett
 5. Åjj du e effektiv. Når jeg har slike byturer blir det sjelden gjort stort når jeg kommer hjem, men du har virkelig hatt en fullverdig arbeidsdag. Godt du fikk kost deg litt med en venninne etter alt "strevet".
  Kos deg i sommerværet i idylliske omgivelser. Vakre bilder;)

  SvarSlett
 6. Såååå idyllisk og trivelig, ikke den helt store sommeren her heller men like supert med sommer likevel, det syns nu æ! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Så nydelig plass, ønsker deg fortsatt en herlig sommer, klem :0)

  SvarSlett
 8. Takk for tips om den flotte luddeklærbloggen:)
  Skal prøve meg med litt småprosjekter, vi får se hvor det ender... Sparkebuksa her om dagen ble ingen suksess, men må prøve litt for å lykkes regner jeg med. Fikk sydd en lue til mannen i huset i går + en siklesmekke til en 1 åring. Det gikk greit så jeg har noe på gang:)
  Ha en fin dag. Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 9. Relativt ny i bloggverden må jeg innrømme at jeg har tittet innom din blogg en del ganger. Fant den via felles kjent blogger som vi begge har i blåbyen. Du tar så fine bilder og skriver flotte tekster. På dette innlegget skvatt jeg nesten litt, for jeg har bortimot identiske bilder fra 2009 liggende på min pc. Ja, det var et av de årene også vi fikk sommer!

  SvarSlett
 10. så fint å høre at du er kommet til den erkjennelsen at det er godt å bo i Bø! Jeg har besøkt deg mange steder i landet hvor du har bodd; - men endelig er du kommet heim :)

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!