torsdag 18. februar 2010

IKKE NO' Å VÆRE REDD FOR

Ikke noe å grue for, ikke noe å grue for, ikke noe å grue for, ikke noe å grue for, ikke noe å grue for. Slett ikke noe å grue for!
I dag har jeg blitt henvist av den lokale tannlegen til kjevekirurg fra Haukeland sykehus i Bergen som kommer til Lofoten med sin ekspertise. Tenk å være noe så brutalt som kjevekirurg og hete noe så yndig som Cecilie! Allerede i morgen tidlig setter jeg meg i Touranen og kjører LOFAST, fastlandsforbindelsen mellom Vesterålen og Lofoten i et nydelig vintervær. Jeg gru-gleder meg, skal ta masse bilder og kose meg i Svolvær noen timer.

Det ble boller på Fastelavenssøndagen etter ny oppskrift fra et eller annet ukeblad. Inni er det krem med eplesyltetøy (med biter) og kanel. Melisdryss og sjokoladehjerter gjør susen til pynt, i anledning Valentinsdagen, tja.....

6 kommentarer:

 1. Det går så bra til kjevekirurgen,de er så flinke.
  Du får tenke på våren,blomster under snøen,rotnisser og mye mere.........
  Også får du kose deg i Svolvær som skal være en nydelig plass(skulle ha vært der..)

  Og de bollene fristet(lenge til lunsj!)

  Ha en fin dag:-)
  Wenche

  SvarSlett
 2. Har full forståelse for de som ikke er særlig glad i tannlege:(
  Det beste øyeblikket jeg har hos tannlegen er når jeg går ut døra og vet at det er et helt år til jeg skal kommer tilbake:))))

  SvarSlett
 3. Jeg er også så lykkelig over at jeg har overlevd hver gang jeg forlater tannlegen!

  SvarSlett
 4. Lykke til! Hadde en opplevelse med en kjevekirurg her i fjor, han var flink til å sette bedøvelse så det gikk greit og smertefritt!

  SvarSlett
 5. Gikk det bra hos tannlegen ?
  Ha en trivelig helg.

  SvarSlett
 6. Hei. Traff deg på Sortland i dag. Kjempeflott blogg du har med veldig variert innhold. Hit kommer jeg gjerne igjen. Flotte bilder som viser hvorfor vi bor her nord.

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!