tirsdag 28. oktober 2008

MED LIVET I 4 ICA-NETT


Plutselig har man livet sitt i 4 plastnett fra Ica. Jeg har nye klær fra øverst til nederst, fra innerst til ytterst, med en viss bismak. Jeg handlet for mange penger på en eneste dag. Det ligger ikke til min natur å bruke så mye penger. Men denne gangen ble jeg nødt. I går hadde jeg besøk av en hyggelig mann fra ISS som sa at jeg måtte regne med at store deler av garderoben kunne være ødelagt. Den fine kjolen jeg kjøpte i Åsgårdsstrand i sommer, den lekre, grønne sommerkjolen, kjøpt på salg i Trondheim, den lange, sorte, selveste sangkorkjolen, Nordlandsbunaden i blått som dessverre har krympet i skapet, alle Masai-buksene med strikk i livet (det er bare fordeler med strikk) og de "hundrede" topper i alle regnbuens farger. Hvis alt må kastes, kommer jeg til å hyle kjempehøyt!! Hva i all verden skal jeg dekorere dette innlegget med?


3 kommentarer:

  1. Føler veldig med deg. Det må være helt forferdelig å miste alt en eier i brann. Håper virkelig noe av det kan berges. Tenk alle klærne og alt du har strikket og sydd...
    Trøsteklem fra Rannveig

    SvarSlett
  2. Hei, jeg har aldri vært innom hos deg før, men ikke desto mindre kjenner jeg at det knyter seg inni meg av sorg på deres vegne. Jeg håper inderlig at noe kan berges, det er godt å ha med seg noe videre.
    Klem fra Liv.

    SvarSlett
  3. Kjære tid. Nå føsrt ser jeg dette her... jeg begynner nesten å gråååååååte.....
    En varn klem må være det minste jeg kan sende deg... dette var uendelig trist.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig å få kommentarer på innlegg og bilder!